ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2017 | 19:03

Εργασία από το σπίτι.

Είμαι άνεργη πολύ καιρό και δεν μπορώ να βρω δουλειά. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να βγάζει κάποιο εισόδημα το μήνα; Στο youtube υπάρχουν αμέτρητα βιντεάκια για το πως μπορείς να εργαστείς από το σπίτι. Τα περισσότερα είναι ακαταλαβίστικα για μένα, μιας και δεν έχω καταλάβει το τι ακριβώς θα κάνω ως εργασία από τον υπολογιστή μου ( είναι αρκετά περίπλοκα και ας τα αναφέρει απλοϊκά). Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει κάτι και έχει δει αποτέλεσμα. Παρακαλώ να αναρτηθεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Mystery shopping (googl-αρέ το). Παριστάνεις την πελάτισσα σε διάφορα καταστήματα και κατόπιν αξιολογείς την εμπειρία σου, αφού πρώτα περάσεις κάποια online εκπαίδευση για να καταλάβεις τί πρέπει να προσέξεις. Έχω 7 χρόνια εμπειρία πάνω σε αυτό και σου προτείνω ανεπιφύλακτα τις εξής αξιόπιστες εταιρίες :Albatross Online, GapBuster, Bare International, Helion Research. Δεν θα λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα, ένα χαρτζηλίκι το μήνα το βγάζεις όμως. Καμία σχέση με telemarketing, πλασιέ, πυραμίδες κτλ.