ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2017 | 11:57

Μας ψεκάζουν;

Η κοπέλα μου με χώρισε, γιατί εργάζομαι αρκετές ώρες μες στην ημέρα και ισχυρίστηκε ότι την παραμελώ. Μιας κι εκείνη τυγχάνει αυτή την περίοδο να μην εργάζεται. Πας καλά κοπέλα μου; Δουλεύω για να σε έχω πριγκίπισσα και να μη τρώμε πέτρες και μου την λες κιόλας από πάνω; Με αποκορύφωμα να μου λέει ότι μπορεί κιόλας να φλερτάρω στον χώρο εργασίας μου, ενώ συναναστρέφομαι με παιδιά και παντρεμένες γυναίκες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα από όλα, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα του τύπου "έχει γκομενο" η "είναι αχάριστη εγωιστρια" δε ξέρουμε ούτε τη σχέση ,ούτε τι μπορεί να έχει προηγηθεί αυτής της πράξης. Το μόνο που διαβάζω εδώ είναι ένα ξέσπασμα ευλόγου θυμού του εξομολογουμενου για την άσχημη στιγμή του χωρισμού. Επίσης δε νομίζω ότι τη γνωρίζει κάνεις προσωπικά την κοπέλα για να τη βρίζει. Ας προσέχουμε τι σχολιάζουμε.Όσον αφορά εσένα εξομολογουμενε αν πιστεύεις ότι την αγαπάς πραγματικά, υπάρχει κάτι πιο ισχυρό μεταξύ σας και είναι άδικος ο χωρισμός επεδίωξε να της το γνωστοποιήσεις και αν εξακολουθεί να θέλει αυτή τη κατάληξη προσπάθησε να κάνεις όλες τις ερωτήσεις που θα σου λύσουν τις απορίες σου όποια και αν είναι η απάντηση. Μόνο και μόνο για να τα έχεις εσύ καλά με εσένα οταν θα φύγεις.Παρεπιπτοντως εμένα μου φαίνεται περισσότερο σα ξέσπασμα παθολογικής ζήλειας το όλο σκηνικό.
Άλλη μια βλαμμένη στην κοσμάρα της. Εντάξει λογικά δεν χάνεις κάτι. *Ιδέα της στιγμής. Πες της "μαναράκι για να μπορέσω να είμαι περισσότερο χρόνο μαζί σου και να πηγαίνουμε αυτές τις εκδρομούλες που έλεγες σκέφτομαι να αφήσω την δουλειά μου. Θα ζούμε από αυτά που θα σου δίνει ο πατερούλης σου. Τι λες δεν θα είναι τέλεια;" Η έκφρασή της θα είναι όλα τα λεφτά.
Αδελφέ , εισαι πολύ μισογύνης απο τι καταλαβαίνω . Εαν την κοπέλα την ενδιέφεραν τα λεφτά του δεν θα τον χώριζε . Ότι ειναι βλαμμένη ναι αλλα εσυ το παράκανες .
Eίναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι πιστεύεις ότι είμαι άντρας και δη μισογύνης. Δεν είναι ότι την ενδιαφέρουν τα λεφτά του. Είναι ότι ζητάει πράγματα που εκείνος με την εργασία που έχει ΔΕΝ υπάρχει χρόνος και χρήμα κι ενέργεια για να της τα παρέχει. Αυτό δεν κατανοεί. Αν της αντέστρεφε το ερώτημα (προτιμάς να μην δουλεύω;) θα φαινόταν πόσο αφορμές είναι αυτά.