Αντιμνημονιακά πανό στα σχολεία θέλει η ΟΛΜΕ

Αντιμνημονιακά πανό στα σχολεία θέλει η ΟΛΜΕ Facebook Twitter
13

Να αναρτήσουν πανό στα σχολεία με αντιμνημονιακά συνθήματα ζητά από τους καθηγητές το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίζει από 11 έως 22 Μαρτίου, διαμαρτυρόμενη για την ακολουθούμενη πολιτική.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα προς τις κατά τόπους ενώσεις των καθηγητών, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί επίσης τους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν συλλαλητήρια στις 22 Μαρτίου κατά τις απογευματινές ώρες σε όλες τις πόλεις και να οργανώσουν ενημερωτικές συζητήσεις και με τους γονείς. Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θα αποστείλει επιστολή προς γονείς και μαθητές για τις επιπτώσεις της πολιτικής των μνημονίων στην εκπαίδευση και την αξιολόγηση.

Τέλος, όπως σημειώνει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, προτάσεις για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ την Τρίτη, 12/3/13, αφού ληφθεί υπόψη και η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ που συνεδριάζει στις 8/3/2013. 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Πολιτισμός / Διάβημα της Αθήνας στην UNESCO για τη Μονή της Χώρας που μετατράπηκε σε τζαμί

Εκφράζονται οι έντονες ανησυχίες της Ελλάδας για τις επιπτώσεις της μετατροπής σε τζαμί όσον αφορά στη φθορά και στην αλλοίωση του μνημείου αλλά και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Μήπως πήραν καμία απόφαση για να κάνουν τις συνελεύσεις τους απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα, ώστε να μην κλείνουν τα σχολεία δυο τρείς φορές τον χρόνο για τα συνδικαλιστικά τους;
Κι αφου η ΟΛΜΕ στρωσει το δρομο με τις αντιμνημονιακες κορωνες, θα παραλαβει γονεις και παιδια η Χρυση Αυγη και μετα θα κανουμε ολοι τους ανηξερους και τους ανυποψιαστους. ΟΛΜΕ και ΧΑ με μια γροθια!
Αντί να κάνουν τα πάντα για να διαφυλάξουν πρώτα τη σχολική κοινότητα από κάποιους ανόητους και επικίνδυνους παιδαγωγούς κοιτάνε πως να καλλιεργήσουν τους αυριανούς υποστηρικτές της χρυσής αυγής του Πάνου καμένου και τελικά μαθητές - έρμαια του λαϊκισμού.
ΑΝ ισχύει η πρόταση για πανό μέσα στα σχολεία είναι απαράδεκτοι!Αν νομίζουν ότι αδικούνται ας διεκδικήσουν το δίκιο τους, αλλά χωρίς να ανακατεύουν τα παιδιά σε αυτό.
Δεν σας πληρώνουμε κύριοι της ΟΛΜΕ για να στέλνετε αντιμνημονιακές επιστολές σε γονείς ούτε για να κρεμάτε πανό μέσα σε σχολεία.Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε μικροπολιτικά και συντεχνιακά την εκπαίδευση!Σε λίγο δηλαδή θα λέτε στους μαθητές και τί να ψηφίσουν!Όσο δεν δέχεστε την σύνδεση αξιολόγησης-μισθού και την παράλληλη επιμόρφωση,-όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου- ούτε με 1 εκατομμύριο πανό και επιστολές δε πρόκειται να κερδίσετε την συμπαράσταση του κόσμου.Νυσάφι πια με την ασυλία και την ασυδοσία σας!
Eξω η πολιτικη & τα κομματα με τα σκυλια τους απο τα σχολεια,ο σκοπος σας ειναι να διδασκετε & οχι να χαλιναγωγειτε,οι "λειτουργοι" της παιδειας ειναι μισο-υπευθυνοι για το κακο χαλι της,απο παιδαγωγοι γινατε δημαγωγοι..
Γιά τις επιπτώσεις τις δικές τους, τίποτε; Α, ναί, ξέχασα.. Περνώντας τις προάλλες έξω από ένα σχολείο, είχαν πανώ που έγραφε "Όχι στην αξιολόγηση"... Θλίψη..
συζητηθηκε ποτε στο συμβουλιο της ολμε κατι σχετικο με την βελτιωση της παρεχομενης παιδειας η μονο συντεχνιακες διεκδικησεις?? Ακομα ποια η αναλογια καθηγητων- μαθητων στην ελλαδα και ποια σε αλλα ευρωπαικα κρατη η γιατι πληρωνουμε 15- 18000 ευρω(ακριβες νουμερο ευπροσδεκτο) σε καθηγητες ξενων γλωσσων στο δημοσιο ενω ξερουμε οτι θα παρουμε τα πτυχια και θα μαθουμε(σε ολα τα μαθηματα) με το μισο κοστος στην ιδιωτικη- απογευματινη εκπαιδευση?? και πολλα αλλα ερωτηματα που μαλλον πρεπει να απαντησουν στη κοινωνια πριν αρχισουν τους αγωνες...