ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2017 | 21:34

Διαφορά Ηλικίας!

Είμαι 24 ετών και με ενδιαφέρει κάποιος που είναι 42!(ελεύθερος και φαίνεται τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος) Ναι,θα μου πείτε χάθηκαν οι 30ρηδες ; Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος 42χρονος φαίνεται τοσο εκλεπτυσμένος, σίγουρος για τον εαυτό του,πεπειραμένος,ώριμος,σοβαρός κτλπ κάτι που δε χαρακτηρίζει πολλούς από τους σημερινούς 30ρηδες ( για κάτω των 30 δε τίθεται θέμα ωριμότητας) Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά δε τις έχω γνωρίσει εγώ. Οι περισσότεροι κοιτάνε απλά να περάσουν το χρόνο τους ή να κάνουν επιφανειακές σχέσεις αφού τις διατηρούν με κέρατο. Και πως θα προσεγγίσεις έναν τέτοιον άντρα κι να σε πάρει σοβαρά με τέτοια διαφορά ηλικίας ;!
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι τσουβαλιεζεται ετσι ανθρωπους; Ειναι ο καθενας τι μπορει να σου δωσει και αν το θελεις αυτο που μπορει να σου δωσει. Αν σου πουλησει παραμυθια ειναι δικο του θεμα και δεν εχει με την ηλικια. Η σοβαροτητα του ανθρωπου δεν φαινεται απο την επιθυμια του να συναπτει συνεχως μακροχρονιες σχεσεις αλλα ποσο ειλικρινης και λογικος μπορει να υπαρξει απεναντι στον αλλον. Υπαρχουν 20- 25-30αρηδες με ωριμοτητα και μυαλο που μπορουν να συνδυασουν και τη νεανικη τρελα , υπαρχουν νεοι με ζωη και μυαλο που αρμοζει σε παππου και νεοι που το μυαλο τους ειναι στα συννεφα. Αντιστοιχα ατομα θα βρεις και στους 40αρηδες. Δηλαδη ατομα με ωριμοτητα που εχουν δοκιμαστει στις δυσκολιες της ζωης, 40αρηδες που εχουν μαθει να ξεφευγουν απο τα ταμπου της κοινωνιας, 40αρηδες με συμπεριφορα 15χρονου που αρεσκεται στο να σπαταλαει το χρονο των ανθρωπων του με κακες συμπεριφορες. Υπαρχουν αλλες τοσες περιπτωσεις αλλα μην αναζητατε ενα συγκεκριμενο καλουπι. Σου αρεσει ο 42αρης; Κυνηγησε το αν τελικα δεν βγει πας παρακατω. Σου αρεσει ο 22αρης; Το κυνηγας. Αν δεν σου αρεσει πας παρακατω.