Κάτοικοι εμπόδισαν τη Χ.Α. να καταθέσει στεφάνι για εκτελεσθέντες από Γερμανούς

Κάτοικοι εμπόδισαν τη Χ.Α. να καταθέσει στεφάνι για εκτελεσθέντες από Γερμανούς Facebook Twitter
8

Έδιωξαν οι κάτοικοι της Τσαριτσάνης Λάρισας μέλη της Χ.Α. που θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι στην εκδήλωση μνήμης για τους 45 εκτελεσθέντες κατοίκους από τους Γερμανούς. Η ομάδα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με επικεφαλής τον βουλευτή Λάρισας Αλεξόπουλο Χρυσοβαλάντη, όμως βρέθηκαν μπροστά στην ανθρώπινη αλυσίδα που σχημάτισαν κάτοικοι και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

 

«Δεν θα τους ξαναεκτελέσετε εσείς σήμερα», τους φώναξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου.  Μετά το γεγονός αυτό, η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Ιδεολογικός και ουχί μόνον αχταρμάς... ενώ ο Μιχαλολιάκος φωτογραφίζεται, περιχαρής, με Γερμανούς νεοναζιστές (Sebastian Schmaus, Matthias Fischer) προσκεκλημένους του στην ελληνική βουλή....και ενώ έχει επισκεφθεί αυτούς αλλά και άλλους "πεφωτισμένους" νεοναζί εγκεφάλους (Ernst Zundel) στον "τόπο παραγωγής" τους.http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=342406http://www.efsyn.gr/?p=22837http://www.freies-netz-sued.net/index.php/2012/11/11/kultur-und-politik-in-nurnberg-und-furth/