ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 01:54

Θελω τη γνωμη σας...

Καλησπέρα σε όλους.Δε θέλω να κριθω ουτε να σχολιαστει αρνητικα αυτο που θα πω,θέλω απλα τη γνωμη σας και καποια συμβουλή..Εδω και αρκετο καιρο μιλαμε ερωτικα με ενα παιδι που ξερω χρονια και εχουμε επαφες (ερωτικες).Εκεινος μου εχει ξεκαθαρισει πως θελει μονο να περνάμε καλα μαζι χωρις τιποτα παραπάνω.Μαλιστα προσφατα διαπιστωσα οτι εχει σχεση με μια αλλη και παρ'όλα αυτα συνεχίζει να μου λεει να βρεθουμε(για ερωτικη επαφη).Εγω ομως νιωθω διαφορετικά για εκεινον,πως να το πω εχω κολλησει άσχημα και δεν αντέχω να ξερω πως με θελει μονο για να περναει καλα εφοσον εχει και αλλη...απο την αλλη θελω να περνάω καλα μαζι του μ'αρέσει(αφου τον εχω ερωτευτεί τρελα)αλλα πληγώνομαι με αυτα..τι να κανω θα τρελαθω...ας μου πει καποιος σοβαρα...γιατι θελει να εχουμε ερωτικες επαφες αφου εχει σχεση;γιατι εμενα;τι να κανω θεε μου...
22
 
 
 
 
σχόλια
Αν θέλεις τη γνώμη μου, όλη αυτή η κατάσταση δεν σου κάνει καλό. Θέλετε διαφορετικά πράγματα πλέον. Αυτός είναι ξεκάθαρος. Αν ήμουν στη θέση σου, θα το παράταγα το όλο θέμα, κι ας πόναγα.
Θέλει εσένα γιατί ενώ σου έχει πει οτι έχει σχέση και θέλει μόνο να περνά καλά μαζί σου εσύ τον δέχεσαι, αν του πεις οχι θα βρει κάποια άλλη. Και θέλει να έχετε ερωτική επαφή ενώ έχει σχέση γιατί πολύ απλά δεν θέλει να έχει μόνο μία. Εχει την σταθερή του σχέση την οποία ΔΕΝ θα χωρίσει για σένα οπότε μην υπομένεις αυτή την κατάσταση με την ελπίδα να χωρίσει και να είναι μαζί σου, ακόμα κι αν χωρίσετε δε θα είστε μαζί γιατί ο λόγος που δεν είναι μαζί σου δεν είναι η άλλη αλλά το ότι απλά δεν σε θέλει αρκετά. Στο έχει πει εξάλλου, δεν θέλει σχέση κι όχι γενικά κι αόριστα αλλά δε θέλει σχέση μαζί σου. Στο λέω απλά για να το συνειδητοποιήσεις και να καταλάβεις οτι αυτή η κατάσταση δεν έχει μέλλον γιατί θέλετε διαφορετικά πράγματα. Εσύ θέλεις σχέσεις κι αυτός μια περιπέτεια, αν μου έλεγες οτι κι εσύ ήθελες μια απλή περιπέτεια κι αν αυτός δεν είχε σχέση (εφ όσον ξέρεις οτι έχει σχέση υπάρχει κι ένα ηθικό δίλλημα, φαντάσου να ήσουν εσυ στην θέση της κοπέλας...) θα σου έλεγα ΟΚ όμως τώρα τρέξε μακριά. Βρες κάποιον που θα θέλετε τα ίδια πράγματα.
Δε μου εχει πει ποτε οτι εχει σχέση.Εγώ το έμαθα μόνη μου .Εκείνος μου ειχε πει οτι δεν πηγε με καμία αλλη αυτο το διάστημα.Υπαρχει παντως περίπτωση να με θελει μονο για σεξ επειδη εγω του εχω δείξει οτι θελω μονο σεξ και οχι κάτι αλλο;
Μα τι παραμύθι λες στον εαυτό σου; Απορώ πώς το σκέφτηκες. Αντί να είσαι εξοργισμένη που σε κοροϊδεύει, που απέκρυψε το πιο σημαντικό, πλάθεις δικαιολογίες.Προσπάθησε να βάλεις λίγο στην άκρη το συναίσθημα για να κρίνεις πιο ρεαλιστικά.
Rpss1999 δηλαδή και σου λέει ψέμματα και έχει σχέση και εσύ ακόμα θεωρείς οτι υπάρχει ελπίδα; Οχι, δε σε θέλει μόνο για σεξ επειδή εσύ του προσφέρεις μόνο αυτό. Ειναι αυτό που θέλει. Αν ήθελε κάτι παραπάνω δε θα σου έλεγε ψέμματα και κυριώς δε θα σου έλεγε οτι θέλει μόνο να περνάτε καλά! Αν θες να το επιβεβαιώσεις πες του οτι θες σχέση και θα δεις πως θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Δυστυχώς έμπλεξες σε μια άσχημη κατάσταση αλλά πίστεψέ με αν το σταματήσεις τώρα θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου στο μέλλον. Σου κάνει πολύ κακό αυτός ο άνθρωπος και δεν το καταλαβαίνεις.@Ραμπο μα καλά η κοπέλα λέει οτι θέλει σχέση με τον τύπο όχι μόνο σεξ κι εσύ της λες να απολαύσει το σεξ μαζί του;!
Ράμπο νομίζω οτι η εξομολ. (όπως οι περισσότερες κοπέλες που έχουν παράλληλη σχέση με δεσμευμένους) ελπίζει οτι θα χωρίσει και θα κάνει σχέση μαζί της. Αυτό που θέλει είναι μια ιδεατή κατάσταση όπου θα κάνουν σχέση γιατί είναι αυτό που εκείνη θέλει οπότε βαυκαλίζεται και φαντάζεται εξηγήσεις (του στυλ αφού έχει σχέση και είναι και μαζί μου σημαίνει οτι δεν είναι ευτυχισμένος στη σχέση του κι αρα θα φυγει και θα μείνει μαζί μου)για να πείσει τον εαυτό της οτι θα γίνει κάτι παραπανω.
#λεμόνι η ερωτική αυτοκαταστροφή ειναι μέρος της ζωής κ αν η ίδια που απο οτι καταλαβαίνω γουστάρει ας καει κ ας το απολαυσει.#babydoll σε αυτες τις περιπτώσεις ή καψουρευεσαι με οτι συμπεριλαμβάνει (ενθουσιασμό, πονο,χαρά, κλάμα, κτλ κτλ)ή κάθεσαι στα αυγά σου. Αν η ιδια θέλει να το ζήσει ας το κάνει. Επίσης πολλές γυναικες που κανουν παράλληλη σχεση το κανουν γιατι τον γουστάρουν, γιατι τις ερεθίζει το παράνομο, γιατι θέλουν επιβεβαίωση, γιατι κανει καλο σεξ,γιατι δν εχουν κατι αλλο να κανουν.Όπως ανεφερα παραπάνω η ιδια ειναι "χαμενη" αλλα στην τελικη ας το απολαύσει.
Δεν περιμένω να χωρίσει για να κανει σχεση μαζι μου(ξερω οτι δε θα το κανει).Οπως επισης ξερω πως η σχεση με αυτον τον ανθρωπο θα με εκανε και παλι δυστυχισμένη,γιατι εφόσον ειναι σε σχεση και κοιταζει και αλλες θα το κανει σε ολες αυτο ειτε εχει σχεση με εμενα ειτε με καποια αλλη.Κι επειδη τον συγκεκριμένο τον ξερω χρονια εχω να σας πω πως ετσι ειναι ο χαρακτηρας του,δεν αλλάζει..Ξερω λοιπόν πως δν προκειται να παρω τιποτα απο εκεινον περα απο το σεξ απλα προσπαθω να το αποδεχτώ (ανεπιτυχώς)
Οκ αν τα έχεις συνειδητοποιήσει όλα αυτά αλλά επιμένεις και προσπαθείς να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση πάω πάσο.Ξέρεις οτι βρίσκεσαι σε μια αυτοκαταστροφική σχέση κι αν θες να την ζήσεις για ακόμα περισσότερο καιρό δικαιωμά σου. Ομως με λυπεί το γεγονός οτι βάζεις τον έρωτα, καψούρα ή πες το όπως θες πάνω από τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπειά σου. Ξέρεις οτι ο άνθρωπος αυτός σου λέει ψέμματα, ξέρεις οτι οταν φεύγει από το δικό σου κρεββάτι πηγαίνει στης κοπέλας του και μετά ίσως στο κρεββάτι κάποιας άλλης, τον μοιράζεσαι και αυτό σε πονά. Γιατί ευτυχισμένη σε αυτή την κατάσταση δεν είσαι οπότε σε ενοχλεί. Καλή τύχη
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Νάτο νάτο. Πιάνω κι απομονώνω αυτό:"φαντάζεται εξηγήσεις (του στυλ αφού έχει σχέση και είναι και μαζί μου σημαίνει οτι δεν είναι ευτυχισμένος στη σχέση του" Βλέπετε αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες γιατί ΠΟΤΕ δεν πρέπει να νομίζουμε και να λέμε ότι για να υφίσταται κέρατο κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος στη σχέση του;;;Επειδή ανοίγει μετά το παραθυράκι ότι υπάρχει ελπίδα να χωρίσει ενώ ΔΕΝ υπάρχει. Μια χαρά ευχαριστημένος είναι στη σχέση του. Απλώς θέλει να δοκιμάσει όλες τις πάστες του ζαχαροπλαστείου για ποικιλία.
Eν τω μεταξύ ήθελα να ήξερα ποιά είναι η κλασομπανιέρα που δεν έχει ούτε το θάρρος της γνώμης της να απαντήσει ευθέως στο σχόλιό μου κι αναρτά ξέχωρη "εξομολόγηση" για τα "γλυκάκια" και την ευτυχία!Εκτός του ότι είναι μειωμένου ΙQ και δεν καταλαβαίνει γρι από το τι λέμε και τι εννοούμε (άλλ'άντ'άλλων κατανόηση κειμένου! μεταξεταστέα κουκλίτσα) εμείς κυρία μου τον άντρα μας τον έχουμε καρατσεκαρισμένο. Του έχουμε ΕΜΕΙΣ προτείνει αν θέλει να πάει αλλού και δεν θέλει. Εσείς να δω αν θ'αξιωθείτε ποτέ τέτοια σχέση. Αλλά αν ήταν η ζήλια ψώρα...:)
Είναι λάθος. Ούτε ένας άντρας είναι σωστό να ξηγιέται έτσι, ούτε και μια γυναίκα να το ανέχεται. Το γιατί ίσως το μάθετε στα 80 σας μετά από πολλές σφαλιάρες.. ίσως κ ποτέ. Ως τότε ο καθένας με το μυαλό που έχει πορεύεται .
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1) να πας μαζι του κ να σου κανει πολυ καλο σεξ.2) να πας μαζι του κ να μν μπορεί εν τέλει μα λειτουργήσει.Να πας μαζι του αφενός γιατί θα ειναι τυχερακιας αυτός με το εύκολο σεξ κ αφετέρου γιατι θελεις κ εσύ. Έχε στο μυαλό σου ότι θα καψουρευτείς κ δν θα πάρεις τίποτε!Καλή διασκέδαση!!!