ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2017 | 14:03

Μόνη σε μπαρ

Θα παρεξηγούσατε μια κοπέλα αν τη βλέπατε να πίνει το ποτό της μόνη της σε ένα μπαρ; Θα σκεφτοσασταν ότι ψάχνεται; Δεν έχω φιλες παρά μονο γνωστές κ θέλω τόσο πολυ να βγω απόψε που σκέφτηκα να βγω έστω κ μονη μου.
15
 
 
 
 
σχόλια
Σας ευχαριστώ πολύ, αποφάσισα να βγω μονη μου κι αν δεν είσασταν εσείς δεν θα το τολμούσα! Σκοπεύω να περάσω όμορφα απόψε και θα πιω στην υγεια σας! Να περάσετε όμορφα κι εσείς ο,τι κι αν κάνετε :-)
Αρκετοί θα σκεφτούν ότι ψάχνεσαι. Κάποιοι θα τολμήσουν να σου μιλήσουν. Αν δεν έχεις διάθεση, μπορείς να είσαι ευγενική και να πείς "συγνώμη, περιμένω το φίλο μου". Μην ανεχτείς με το ζόρι παρέα του στυλ "οκ μέχρι να έρθει θα κάτσω"Αν έχεις διάθεση, διάλεξε τον καλύτερο στο μαγαζί και κέρνα τον ένα σφηνάκι :)
Βγες. Φυσικά και βγες.Βγες, πιες φύγε. Προφανώς και θα έχεις αμηχανία. Για πρώτη αναγνωριστικη βγες, πιες ένα ή μισό και φύγε μια χαρά είναι. Έπειτα όλα θα είναι πιο γνώριμα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως θα νιώσω κάπως αμήχανα. Αλλά από την αλλη θέλω να μην κρεμομαι από κανέναν ως προς την έξοδο μου. Ίσως στειλω στην αλλη την κοπέλα που είπε ο mpamias αν και θέλω να ακούσω κάπως "αγρια" μουσικη κ δεν θα ηθελα να πιεσω κατι.
Όσοι είναι μονοδιάστατοι και βλέπουν μονάχα τη δική τους αλήθεια,πολύ πιθανό να σε παρεξηγήσουν.Αλλά θα έπρεπε να σε απασχολεί η γνώμη τέτοιων ατόμων?Δεν νομίζω...Εγώ προτείνω να κάνεις μια προσπάθεια και ανάλογα με το πώς θα νιώσεις,θα πράξεις...
Εμείς όχι, αλλά υπάρχει σωρεία ανθρώπων που ίσως να το χρησιμοποιούσε. Καλή ιδέα η περατζάδα σόλο, αλλά αν θες να πας για ποτό, προτίμησε να πας κάπου που γνωρίζεις τον μπάρμαν/μπαργούμαν, κάτσε στη μπάρα και απόλαυσε το ποτάκι σου. Αν έχει και κανά καλό live ακόμα καλύτερα!
Γιατί δεν επικοινωνείτε με την κοπέλα από παρακάτω εξομολόγηση με τίτλο: "Μοναξιες -20.10.2017 | 12:32" ;Μου φαίνεται πως ειστε σε παρόμοια φάση, μπορεί να μένετε και κοντά! ;-)
Εσύ πώς θα ένιωθες; Έχω σκεφτεί να πάω κάπου μόνη το βράδυ και να πίνω απλά το ποτό μου ( μηλίτη καλύτερα) και να έχω ένα κουλ ύφος όπως στις ταινίες αλλά πιο πιθανό είναι να καταλήξω να κοιτάω το κινητό μου από αμηχανία και να προσέξω μην τυχόν κοιτάξω κάποιον κατά λάθος. Οπότε πιστεύω ότι μετράει η αίσθηση. Υ.Γ. Θα πήγαινα μόνη μου για ποτό κάπου που ξέρω ότι υπάρχει κάποιο live που να μ' ενδιαφέρει, αλλιώς θα προτιμούσα τα Μ.Μ.Μ. που είμαι ανάμεσα σε κόσμο στριμωγμένη ΑΛΛΑ κανείς δεν αναρωτιέται αν είμαι μόνη κι ούτε και με νοιάζει. :Ρ