Όταν η σκηνή «κατάπιε» την παρουσιάστρια των Teen Awards στη Βρετανία

Όταν η σκηνή «κατάπιε» την παρουσιάστρια των Teen Awards στη Βρετανία Facebook Twitter
1

Είναι η στιγμή που το σκηνικό υποχωρεί και κυριολεκτικά «καταπίνει» την Gemma Collins στο Wembley Arena του Λονδίνου και κατά τη διάρκεια απονομής των Teen Awards.

Η 36χρονη ηθοποιός μόλις είχε ανακοινώσει τους νικητές του βραβείου για το Καλύτερο Τηλεοπτικό Show και οι Jamie Jewitt, Amber Davies και Marcel Somerville είχαν ήδη σηκωθεί από τη θέση τους για να παραλάβουν το βραβείο τους, Όμως, ένα κομμάτι του σκηνικού που χρησίμευε ως έξοδος κινδύνου υποχωρεί, η παρουσιάστρια πέφτει μέσα και προς στιγμήν το κοινό παγώνει.

Παρά την κάπως βίαιη πτώση, η Collins επέστρεψε κανονικά στη σκηνή για να συνεχίσει την παρουσίαση των βραβείων και μάλιστα ζήτησε συγνώμη τόσο από το ζωντανό κοινό, όσο κι από τους τηλεθεατές. «Θεούλη μου, λυπάμαι τόσο πολύ για όλο αυτό. Είμαστε ζωντανά στον αέρα και αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές», είπε η η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια.

Η ίδια φρόντισε να αντιμετωπίσει με χιούμορ αυτό που της συνέβη, να ανεβάσει ένα επίσης αστείο meme στη σελίδα της στο Instagram, ενώ έσπευσε να σχολιάσει ότι αυτή ήταν η χειρότερη και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της.

Η Collins μάλιστα έσπευσε να θυμίζει ότι και η Madonna είχε την άτυχη στιγμή της το 2015 στα BRIT Awards, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό τους «Μπρίτζετ Τζόουνς» του Έσεξ σε ό,τι αφορά τις γκάφες.  

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"ένα κομμάτι του σκηνικού που χρησίμευε ως έξοδος κινδύνου υποχωρεί, η παρουσιάστρια πέφτει μέσα" Πάντως στο βίντεο δεν είδα να υποχωρεί κάτι, απλώς πάτησε στο κενό κι έπεσε μέσα (αμείλικτη η βαρύτητα). Αυτή η πλατφόρμα ήταν μέρος του σκηνικού απ' ότι καταλαβαίνω για να εμφανίζονται οι παρουσιαστές/νικητές στην σκηνή κι όχι έξοδος κινδύνου."οι Jamie Jewitt, Amber Davies και Marcel Somerville είχαν ήδη σηκωθεί από τη θέση τους για να παραλάβουν το βραβείο τους" Τους νικητές τους βλέπουμε ξεκάθαρα να "αναδύονται" από την προαναφερόμενη πλατφόρμα.