ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2017 | 12:51

Πραγματικά βαρέθηκα

Όλο απορρίψεις και μάλιστα συνεχείς.Μιλάω φυσικά για τα προσωπικά.Την μια που θέλω δεν με θέλει.Η άλλη που δείχνει ότι ενδιαφέρεται δεν την θέλω ερωτικά.Δεν μπορώ να πιεστω ρε αδερφέ.Οι φίλοι μου λένε κάνε απλά σεξ...βρε ναι δεν θέλω δεν μου άρεσει δεν μου βγαίνει να την βάλω κάτω πως το λένε;Αυτό γίνεται κατεξακολουθηση όταν χώρισα με την πρώην μου.Παμε τώρα στις γυναίκες.Λενε συνεχώς ότι οι άντρες ζητάνε πολλά εμφανισιακά.Εσεις όχι;Εσείς ζητάτε και εμφάνιση και χαρακτήρα.Τον θέλετε δυναμικό, μπρουταλ, ψηλότερο, με αυτοπεποίθηση αλλά όλα αυτά στους άλλους μπροστά σας θα είναι γλυκός τρυφερός ήρεμος.....τον θέλετε μυώδη αλλά όχι πολύ.Τα θέλετε και τα ζητάτε όλα ενολιγης.Παρατηρώ γενικά όμως ότι οι άντρες δεν μιλάνε για αυτά.Ειναι όμως αλήθεια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γι' αυτό κάποιοι βρίσκουν αντικαταστάτη πριν χωρίσουν, για να μην κάθονται μετά να γράφουν όσα γράφεις τώρα εδώ. Διότι όπως διάβασα κάπου, ''δουλειά και σχέση, βρίσκεις πιο εύκολα όταν ήδη έχεις''. Επί της ουσίας: μία απόρριψη περιέγραψες προς εσένα, και μία δική σου προς άλλη κοπέλα, δεν βλέπω πουθενά τις ''συνεχείς απορρίψεις'' που περιγράφεις.
Αυτο το πραγμα να θες αυτον που δε σε θέλει και να σε θέλει αυτος που δν θες σπαστικο δεν ειναι;;;Και οκ έκανες σεξ και μετα τι;η ουσία ειναι να εισαι οκ με τις επιλογες σου... Και οσο για το εμφανισιακο αστο...Νεες μοδες...περιστασιακα και επιφενειακα ολα :-)