ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2017 | 16:22

ανεκπληρωτος ερωτας

Ερωτευμενος μαζι της απο πολυ μικρη ηλικια.Πριν απο καποια χρονια δεν αντεξα της ζητησα να συναντηθουμε ωστε να της το πω να εξομολογηθω τον τρελο ερωτα που ειχα μαζι της..5 χρονια δεν υπαρχει μερα για να μην πω ωρα που να μην την σκεφτομαι..θα εδινα τα ΠΑΝΤΑ για αυτην..μου ειπε πως της αρεσα αλλα δεν ηθελε τοτε σχεση..επεσα σε καταθλιψη κοιμομουν 20 ωρες την ημερα και οταν ημουν ξυπνιος ημουν σαν ζομπι γιατι απλα δεν ηθελα να την πιεσω..και τωρα μαθαινω οτι απλα ηθελε να την κυνηγησω..να την διεκδικησω..πλεον την βλεπω πολυ σπανια αφου τελιωσαμε και το σχολειο..αλλα και να την δω..τι κανω της μιλαω;της λεω να βγουμε;..ποτε δεν ειναι μονη της παντα με φιλες..εμενα θα μου κοπουν τα γονατα..εχει σιγουρα και λανθασμενη αποψη για μενα γιατι ποτε δεν μπορεσα να της ανοιξω την καρδια μου..δεν ειναι απλα μια κοπελα που μου αρεσει η που θελω να την ριξω..και αυτο ειναι το δυσκολο..εχω διωξει ουκ ο λιγες κοπελες απο διπλα μου απλα επειδη δεν ηταν αυτη η μια..εκει που πηγαινα να την ξεχασω την ξαναειδα..την θελω αλλα δεν ξερω πως να την διεκδικησω...θα ηθελα της γνωμες σας παιδια(το να την ξεχασω και να προχωρησω δεν παιζει):p!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Από αυτά που γράφεις, εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που φοβάται να κάνει σχέση με αληθινό-χειροπιαστό άνθρωπο και έχει βρει στο πρόσωπο μιας κοπέλας την ιδανική γυναίκα -που φυσικά δεν είναι - αλλά αυτός έτσι θέλει να την βλέπει. Γενικώς οι άνθρωποι που στα αλήθεια θέλουν να κάνουν μία σχέση εάν δουν ότι το άτομο που τους ενδιαφέρει και τους ελκύει δεν ενδιαφέρεται, προχωρούν παρακάτω και ψάχνουν μια ρεαλιστική κατάσταση όπου θα υπάρχει ξεκάθαρο ενδιαφέρον κ απο την αλλη πλευρα. . Εσύ για κάποιο λόγο δεν θες να προχωρήσεις σε κατι τέτοιο γιατί φοβάσαι.. ψάξε για ποιο λόγο.