ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2017 | 15:08

Είμαι μεγαλύτερή του

Γεια σας!Πριν κάποιον καιρό γνώρισα έναν τύπο. Είμαι μεγαλύτερή του κατά 7 χρόνια. Εγώ 32 αυτός 25. Δεν φαίνεται εξωτερικά η διαφορά, καθώς εκείνος μεγαλοδείχνει, εγώ μικροδείχνω κάπως. Ταιριάζουμε σε πολλά, μου φέρεται άψογα, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και έχει όλα τα προσόντα. Επίσης, δεν δείχνει να φοβάται μια πιο σοβαρή δέσμευση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι εγώ μάλλον είμαι σε ηλικία που δεν έχω πολύ χρόνο για να περιμένω. Αγχώνομαι για το θέμα της οικογένειας. Οι φίλοι μου λένε να το ζήσω. Κ εγώ θέλω να το ζήσω και πολύ μάλιστα. Μήπως όμως χάνω χρόνο? Και πιστεύω ότι και οι οικογένειές μας θα έχουν πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας.Σας ευχαριστώ!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτόν τον έχεις ρωτήσει τι θέλει ; Γιατί μου φαίνεται ότι κάνεις σχέδια από μόνη σου. Άλλο σοβαρή σχέση και άλλο γάμος και παιδί. Αυτός μπορεί να θέλει κάτι μόνιμο χωρίς όμως τη δημιουργία οικογένειας.
Δείχνεις να ποντάρεις σοβαρά πάνω του, αυτό σημαίνει ότι δεν το ζεις. Ζεις κάτι όταν δεν σε απασχολεί το μέλλον, εγώ λέω να το ζήσεις , να ξέρεις τι θέλει εκείνος, να μην έχεις αυταπάτες και αν βρεθεί κάποιος στην πόρτα σου πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, βλέπεις τότε. Τώρα δεν σε περιμένει κανείς απ΄ έξω, δεν βλέπω λόγο να το διακόψεις αφού περνάς καλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ