ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2017 | 11:22

Βοήθεια

Είμαι με τον σύντροφό μου, αρκετά χρόνια.Το πρόβλημα μου ,είναι ότι δεν με ικανοποιεί ερωτικά.Άργησα να το καταλάβω γιατί ήταν ο πρώτος μου.Το είχα συζητήσει με φίλες μου και μου είχαν πει να δώσω χρόνο,θέλει καιρό να μάθει το σώμα τι θέλει και πως το θέλει.Τελικά οσο χρόνο και αν έδωσα είδα μια μικρή βελτίωση αλλά τίποτα σπουδαίο.Δεν ξέρω αν φταίει που όταν ήμουν ερωτευμένη ήμουν άπειρη και τώρα σαν έμπειρη δεν είμαι πια ερωτευμένη.Τον αγαπάω πολύ ,είναι υπέροχος άνθρωπος,είμαστε μαζί 11χρόνια ,11χρόνια όμορφα όχι πάντα τέλεια με αρκετές δυσκολίες,αλλά μου λείπει η ερωτική φλόγα,δεν την έζησα.Δεν είμαι ανοργασμικη,μόνη μου έχω έντονους οργασμούς,μαζί του σπάνια και όχι τίποτα ιδιαίτερο.Σχεδόν πάντα προσποιουμαι.Ξέρω ότι έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά το άφησα πολύ,δεν μπορώ μετά από τόσα χρόνια να του πω ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα νομίζει.Του εχω πει,να δοκιμάσουμε και αλλά πράγματα,δεν αρνείται αλλά δεν παίρνει και πρωτοβουλίες.Νιώθω ότι περνούν τα χρόνια και χάνω αυτό το κομμάτι,που είναι αναγκαίο και υπέροχο.Σας παρακαλώ να δημοσιευθεί.
16
 
 
 
 
σχόλια
Άουτς...Λοιπόν συντάσσομαι με Spourgiti και SilentScreamer. Όχι σήμερα. Χθες! Πάρε εσύ πρωτοβουλίες χωρίς πολλά πολλά λόγια. (Αν ρωτήσει έκπληκτος πες ότι διαβάζεις ερωτική λογοτεχνία και σου μπήκαν ιδέες. Τόσες που διαβάζουν στις μέρες μας οι γυναίκες μ'αυτά τα ανοσιουργήματα των Αποχρώσεων δεν θα του μπουν ψύλλοι στ'αυτιά. Και μην πεις "δεν θέλω να του πω ψέμματα" γιατί ξέρεις τι θα σου πούμε...)Γιατί αλλιώς κάποια στιγμή μοιραία θα γίνει αυτό που λέει ο φίλτατος Διογένης.
Συγνώμη, ειπε δν ικανοποιείται. Εφ οσων ειναι μονο με εναν σύντροφο απο που εβγαλε αυτο συμπέρασμα ;τι ειχε ως μετρο σύγκρισης ; τι ηταν αυτο που πριν την ικανοποιούσε κ τωρα σταματησε?Η ολη εξομολόγηση ειναι λαθος.
Η εξομολόγηση καθόλου λάθος δεν είναι. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι μια τυπική γυναικεία εξομολόγηση που εκφράζει πλήθος γυναικών. Περισσότερες από όσες πιθανόν φαντάζεσαι. Επομένως έχει μεγάλο νόημα να εστιάσουμε και να το δούμε στη βάση του μπας και βοηθήσουμε και κανέναν συνάνθρωπο (άντρα ή γυναίκα).Όταν πρωτοξεκίνησαν η κοπέλα ένιωθε ψυχολογική ένταση λόγω του συναισθήματος του έρωτα (της καψούρας) κι αυτό το μπέρδευε με την σωματική ικανοποίηση επειδή ήταν ακόμη μικρή και δεν καταλάβαινε ότι το ανέβασμα της αδρεναλίνης δεν εξισώνεται με το αίσθημα "ανταμοιβής" που χημικά δίνει η ντοπαμίνη κι η νορεπινεφρίνη στον εγκέφαλο όταν οργάζει κάποιος. Η δική της "ανταμοιβή" ήταν το πλησίασμα (η οξυτοκίνη που εκλύεται όταν αγκαλιάζουμε κάποιον αγαπημένο) κι επομένως για κάποιο διάστημα αυτό έμοιαζε ικανοποιητικό και δεν το έψαχνε περισσότερο. Ιδιαίτερα επειδή δεν είχε μέτρο σύγκρισης κάποιον άλλο εραστή. Όταν πέρασε η φουρτούνα του ερωτικού ανεβάσματος λόγω της αδρεναλίνης-οξυτοκίνης άρχισε να μην έχει το ίδιο αίσθημα ικανοποίησης βιοχημικά. Κάποιον που τον έχεις συνηθίσει δεν σου ανεβάζει την αδρεναλίνη με το που μπαίνει απο την πόρτα! Και σε συζητήσεις με τις φίλες της και με περισσότερο αυνανισμό μόνη της (επειδή τα οιστρογόνα ζητούν ανακούφιση) διαπίστωσε ότι τελικώς δεν οργάζει με τον σύντροφο. Μόνη της όμως οργάζει! Επομένως δεν είναι ανοργασμική αλλά δεν έχουν συντονιστεί με τον σύντροφο. Δεν μπορεί να την "τελειώσει". Φυσικό ακόλουθο είναι ότι πλέον η έλλειψη σωματικής/βιοχημικής ικανοποίησης (μιας και τα κέντρα ανταμοιβής στον εγκέφαλο δεν ενεργοποιούνται με τον σύντροφο αφού λείπει ο οργασμός) βιώνεται ως συναισθηματικό "γείωμα". Εξ ου και το πρόβλημα. ΥΓ. Το σώμα δεν είναι αποκομμένο από το πνεύμα. Σας το λέω δύο χρόνια συνέχεια εδώ μέσα αλλά δεν με προσέχετε επαρκώς.
Καταρχας πρεπει να ξεχωρίσουμε τον αυνανισμο απο την σεξουαλική πραξη. Αν η κοπέλα νιώθει οτι δν την ολοκληρώνει ο σύντροφος ας συζητήσει μαζι του γιατι ίσως κ η ιδια να ειναι το προβλημα. Ακυρωνει ολη την σεξουαλική της ζωή επειδή το παίζει μονη της κ μιλησε με τις φίλες της. Μηπως μεσω του αυνανισμού φαντασιώνεται πραγματα που δν μπορει η δν θελει να τα επικοινωνήσει ;μηπως μπερδευει την φαντασίωση του αυνανισμού με την σεξουαλική πραξη? Για να γίνει έρωτας χρειάζονται 2 κ οχι γνώμες απο φίλες. Θα επιμεινω οτι η εξομολογηση ειναι λάθος ή δινει λαθος στοιχεία κ μπορεί να ανατρέξει στα βιβλια του Θ.ασκητη τα οποια είναι αρκετα καλά κ σε απλη γλωσσα.
Α πα πα!!!!τα σέβη μου ,καραβαν!!πραγματικά μ έστειλες!!!Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί έτσι!!!Τζον Ράμπο είπε ότι δεν την ικανοποιεί ο σύντροφος,όχι δεν ικανοποιείται.Μόνη της μια χαρά τα καταφέρνει.
Τζον Ράμπο, οπως λέει η κοπέλα ήταν ο πρώτος της, άρα θα ήταν μικρή και άπειρη και ίσως να μην ειχε αυτοικανοποιηθεί ποτέ. Επομένως δεν ήξερε τι ήταν οργασμός. Με τα χρόνια έμαθε και κατάλαβε οτι κάτι λείπει. Δεν καταλαβαίνω το λάθος της εξομολόγησης.Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ο πειραματισμός θα βοηθήσει. Μετά από 11 χρόνια, ακόμα και αν στην αρχή σε ικανοποιούσαι, είναι λογικό να έχει σβήσει λίγο η σπίθα. Δες το σαν ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η σχέση σας και να αρχίσετε να ικανοποιείστε και οι δύο.
Ο οργασμός είναι ένας,είτε προέρχεται από αυτοϊκανοποίηση είτε από σεξ.Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς Ράμπο.Απ την στιγμή όμως που είναι σε σχέση προφανώς θέλει να μπορεί να της τον προσφέρει ο σύντροφος της.
Το να προσθέσω κάτι στα όσα διεξοδικότατα έχει αναπτύξει η φίλτατη Καραβάν συνιστά ιεροσυλία. Θα συγκρατήσω από το χείμαρρό της το λάθος των νεαρών ηλικιών που εμπλέκουν το συναισθηματικό με το βιολογικό στοιχείο και θεωρούν ότι το έντονο συναίσθημα θα οδηγήσει κατ' ανάγκην και σε αντίστοιχα έντονη σεξουαλικά ικανοποίηση: προϊόντος του χρόνου, γίνεται σαφές ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Και όντως έχει πολύ μεγάλη σημασία για μία γυναίκα να γνωρίζει το σώμα της αφενός, και αφετέρου θα προσέθετα να ''μιλάει'' εκφράζοντας στο σύντροφό της το τι επιθυμεί.
Καραβαν με καλυψες!!πραγματικά , βρίσκω πολύ ενδιαφέρον όσα έγραψες.Θα μπω να διαβάσω σχετικά.Νομίζω θα μπορούσα να συζητάω ώρες μαζί σου!!Έχω όμως μια απορία,λες ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα ότι ξεκίνησες νωρίς να ανακαλύπτεις το σώμα σου και αυτό σε βοήθησε να καταφέρεις τον πολυπόθητο οργασμό δηλαδή ακόμα και αν οι επιδόσεις του συντρόφου δεν ήταν ικανοποιητικές ,θα είχες ένα συν; Επίσης θέλω την γνώμη σου για την περιβόητη διάκριση σε κολπικό και κλειτοριδικο οργασμό.Σορού για την κατάχρηση της εξομολόγησης αλλά όλα σχετικά είναι,νομίζω.