ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2017 | 22:45

ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ...

Ηθελα να σας ρωτησω,πώς αντιμετωπιζετε τη σκεψη οτι καποια ονειρα σας μπορει να μην πραγματοποιηθουν ποτε? Σας τρομαζει οπως εμενα?
6
 
 
 
 
σχόλια
Στην ζωή πρέπει να υπάρχει μια ευελιξία. Όταν ένα όνειρο δεν πραγματοποιείται παρότι έχουμε προσπαθήσει θα πρέπει να το αντικαταστήσουμε, αυτό κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι ώστε να μην αναλώνουν την ζωή τους σε κάτι που δεν κατακτούν αλλά να ικανοποιούνται με αυτό που έχουν και μπορούν. Η ζωή μας δίνει τα δώρα της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...
Όσο τρομακτικό και αν είναι, τα όνειρα είναι πάντα πηγή ελπίδας και έμπνευσης. Τουλάχιστον, αν έχεις όνειρα και παλευέις για αυτά, έχεις προσπαθήσει. Κι ας είναι άπιαστα.
Αυτό που μετράει πιο πολύ είναι τι προσπάθεια έκανες εσύ για να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.Εδωσες την ψυχή σου ή αφέθηκες στην μοίρα και στη τύχη; Κατά τη γνώμη μου ένα όνειρο μένει ανεκπλήρωτο μόνο στη περίπτωση που είναι φύσει αδύνατο να πραγματοποιηθεί και στη περίπτωση που δεν έχει προσπαθήσει αρκετά το άτομο. Δεν λέω βέβαια οτι η προσπάθεια φέρνει πάντα αποτέλεσμα, αλλά αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια δεν υπάρχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ