ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2017 | 01:40

Πόσο κοστίζει μια σχέση;

Καθόμουν και σκεφτόμουν τώρα πόσο κοστίζει μια σχέση. Δώρα ονομαστικής εορτής, γενεθλίων, επετείου, Χριστουγέννων, Πάσχα, τσάκα τσάκα ξοδεύεις ένα διχίλιαρο. Πέρα από αυτά όμως δε θα κεράσεις την κοπέλα σου έναν καφέ, ένα ποτό σε μια έξοδο; Δε θα την γυρίσεις πίσω στο σπίτι της με το αυτοκίνητο; Το υπολογίζω ετησίως σε τριχίλιαρο με βενζίνες και κεράσματα. Και συνεχίζω. Ανεξαιρέτως των εορτών δε θα αγοράσεις επίσης στην κοπέλα σου ένα φόρεμα, ένα άρωμα, ένα κραγιόν, για να την βλέπεις και να την χαίρεσαι; Προσθέτω άλλο ένα χιλιάρικο ετησίως στη λίστα. Κι αν τύχει δε και τσακωθείς μαζί της; Για να την πείσεις να γυρίσει πίσω, δε θα την καλοπάρεις με γλυκά και τριαντάφυλλα; Πεντακόσια ευρώ στη λίστα.Με έναν σύντομο λοιπόν υπολογισμό μια σχέση ετησίως κοστίζει: 6.500 ευρώ!! Ένα σεβαστό ποσό για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής μας.
10
 
 
 
 
σχόλια
Λέγε τέτοια να υπολογίζεται και η σχέση ως τεκμαρτό.Δίνε τους ιδέες.Επίσης αυτό το ποσό θα μπορούσε να είναι,για να την προσλάβεις υπάλληλο στην Personal Gomenik Services.Για ψάξε κανένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για επιδοτούμενες θέσεις εργασίας.
Οκ, αυτή είναι η προσωπική σου άποψη για το πως διαχειρίζεσαι εσύ προσωπικά ένα απόκτημα. Ωπ, σόρρυ! Μια σχέση, εννοούσα (;). Με γυναίκα. Αρκετά γαλαντόμα κιόλας, για τα σημερινά δεδομένα. Μπρούκλης ο μεσχιέ!Εν κατακλείδι όμως αγορίνα μου, τι είναι αυτό που θέλεις να μας πεις; Ότι κατά την ταπεινή σου άποψη, δε συμφέρει μια σχέση; Ότι συμφέρει μια σχέση; Ότι μείνετε ανέραστοι; Ότι, πηδάμε και φεύγουμε; Ότι, γυναίκες=πεταμένα λεφτά; Γουάτ;;;
Θα την αγοράσεις δηλαδή την κοπέλα σου; Κι επίσης ποιος σου είπε οτι οι κοπέλες γυρνάνε με γλυκά και λουλούδια ; Άκρως σεξιστικό και υποτιμητικό για τις γυναίκες το σχόλιο.