"Πρόσεξε πώς μιλάς, αρκετά σε ανεχτήκαμε"

"Πρόσεξε πώς μιλάς, αρκετά σε ανεχτήκαμε" Facebook Twitter
32

Την τραγελαφική ατμόσφαιρα που προκάλεσε ακόμα μια φορά στη Βουλή η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου διεκτραγωδεί ρεπορτάζ της iefimerida, που δημοσιεύεται σήμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής επικρίνεται για την επιθετική συμπεριφορά της, που φτάνει στα όρια της ασυδοσίας και του bullying.

Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει συνηθίσει στους ομηρικούς καβγάδες της. Στη χθεσινή συνεδρίαση όμως το σκηνικό ανατράπηκε καθώς με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σφοδρή αντιπαράθεση ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματεας της επιτροπής Ανδρέας Κουτσούμπας.

Η σφοδρή σύγκρουση ξεκίνησε όταν ο κ.Ρήγας επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας οτι το θράσος και η προκλητικότητα των βουλευτών αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως της κ. Κωνσταντοπούλου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο κ.Ρήγας κατηγόρησε μάλιστα την κ.Κωνσταντοπούλου οτι σε κάθε συνεδρίαση εμφανίζεται ως τιμητής και ως η μόνη ανιχνεύουσα και αναζητούσα την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα παρουσιάζονται ολοι οι αλλοι βουλευτες οτι θέλουν να κουκουλώσουν την υπόθεση, να καλύψουν φοροφυγάδες.

«Ε, ως εδώ! Της επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και δηλώνω ότι από εδώ και πέρα δεν θα πέσει κάτω τίποτα. Να το πάρουν καλά υπ' όψιν τους οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και η κυρία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «Κυρία Κωνσταντοπούλου, μας ενοχλείτε πάρα πολύ».

 

«Τι είναι αυτά; Σε ποιόν μιλάτε έτσι;», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στον καβγά μπήκε και ο Γραμματεας της επιτροπής Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος της είπε «Σε σένα μιλάω. Ποια είσαι εσύ;» Ενοχλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τους ζήτησε να ηρεμήσουν αλλα τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο.

«Δεν ξέρεις τι λες αν συνεχίσεις έτσι θα σου κάνω μήνυση της», είπε ο κ.Κουτσούμπας.

"Αλλού να απευθύνεστε έτσι. Εκεί που έχετε μάθει να απευθύνεστε έτσι, στο επίπεδό σας και στους ομοτράπεζούς σας, εγώ δεν σας επιτρέπω" απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρόσεξε πώς μιλάς. Αρκετά σε ανεχτήκαμε» ήταν η απάντηση του Γραμματέα της επιτροπής ενώ ο Παναγιώτης Ρήγας είπε «Μας ενοχλεί κύριε Πρόεδρε, δεν μπορούμε να την ακούμε πια. Αφαιρέστε της το λόγο. Μας ενοχλεί».

 

Μέσα σ´αυτή την εκρηκτική ατμόσφαιρα ο Σπύρος Χαλβατζής ζήτησε να πέσουν οι τόνοι γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να συνεννοηθεί η επιτροπή όμως ο κ. Ρήγας ήταν έξαλλος και απάντησε οτι η επιτροπή θα συνεννοηθεί μόνο αν σταματήσει να προκαλεί η κ.Κωνσταντοπουλου.

Τελικά στον καβγά παρενέβη και ο πρόεδρος της επιτροπής λέγοντας στην βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ «Ήρθανε εδώ οι μεγαλοαστοί να μας κάνουν τους έξυπνους. Οι μεγαλοαστοί και οι γόνοι».

 

Η κ.Κωνσταντοπούλου ζητούσε απο τον κ.Μαρκογιαννακη να ηρεμήσει και να συγκρατηθεί και τότε ο Παναγιωτης Ρήγας του είπε «Κύριε Πρόεδρε, δεν θα μιλήσει αν δεν της δώσετε το λόγο. Θα μιλάω πάνω της. Δεν πρόκειται να την αφήσω να μιλήσει. Δεν μπορεί να παίρνει ο καθένας το λόγο, όποτε θέλει».





32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

19 σχόλια
συνειδητη και κατανοητη η προσπαθεια να απαξιωσουν την πλεον ενοχλητικη για τα λαμογια πολιτικο"στην αρχη μας χλευαζουν, μετα μας λοιδωρουν , κατοπιν μας απειλουν, στο τελος νικαμε"
Ειναι ίδιον των ανδραρίων να μην ανέχονται τις γυναίκες που ομιλούν. Η γραφικοποίηση της Κωνσταντοπούλου, το χαστούκι στην Κανέλη , το οξύ στην Κούνεβα, ξεσκεπάζουν φούστες κλαρωτές . Να το πάρουν απόφαση και ο γέρων πρόεδρος και ο κακίστρος γραμματεύς και ο κλαψο@ούνης βουλευτίσκος καθώς και οι άλλες τέσσερεις σιγανοπαπαδιές που δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη, ότι η σιωπή των γυναικών, έλαβε τέλος.
Ποιος αδαής λέει την Κωνσταντοπούλου γραφική; Αυτή είναι τρομαχτική... Το λιγότερο!Τα δε "ανδράρια" είθισται να μην αντέχουμε δυο είδη γυναικών: τις "γυναικούλες" και τις "κάργιες". Γεμάτος ο τόπος κι από τις δυο κατηγορίες... Φλύαρα τιτιβίσματα και τερατώδη κρωξίματα παντού... Για ποια "σιωπή των γυναικών" μιλάμε; Μάλλον θα γράφεις από τη Σαουδική Αραβία...Αν "η σιωπή των γυναικών έλαβε τέλος" αυτό οφείλεται στην ποίηση μιας Δημουλά, όχι στην τρομοκρατία όσων δεν αξίζουν καν να θεωρούνται ομόφυλές της...
Εσύ γράφεις απο τη Σαουδική Αραβία. Εσύ ονομάζεις αβασάνιστα τον εαυτό σου ανδράριο, χρησιμοποιώντας το α ´πληθυντικό. Και εσύ ταυτιζεσαι πρόθυμα, με ότι πιό φοβικό, απειλητικό και παρωχημένο,ξεγιελιέται να σέρνει πίσω του ως σήμερα, το ανδρικό φύλο. Οσο για τις "γυναικούλες " και τις "κάργιες", θα υπάρχουν όσο υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου. Διότι και οι δύο, πράγματι απεχθείς κατηγορίες, ειναι προϊόντα της ανδρικής εξουσίας. Ετσι ειναι οι δούλοι αγαπητέ... Και τέλος, τόσο λίγος πια ειναι αυτός ο "ανδρισμός " ωστε να κινδυνεύει απο την ισηγορία και τόσο εχθρικός , ώστε να στοιχίζεται πίσω απο πρόσωπα σαν τον Μαρκογιαννάκη του οποίου η πατριαρχική μαγκούρα θέλει απλώς σπάσιμο;
Τέτοια Ζωή τι να την κάνεις;Καλά, δεν καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η εν λόγω κυρία δεν κάνει καλό στο κόμμα της; Τέτοια όψη, φωνή, προσωπικότητα δεν έχει περάσει από την ελληνική πολιτική σκηνή. Τελείως "λάθος διανομή" για το Νο 2 του Συριζα στο οποίο (αυτο;)προωθείται... Στην παντελή έλλειψη "πολιτικής γοητείας" ξεπερνάει και τον ίδιο τον μπαμπά της, που ως αρχηγός του Συνασπισμού είχε καταδικάσει σε νανισμό τον τότε χώρο του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ πριν καταλήξει... πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Εκείνον όμως, έστω και ως άνδρα, μπορεί και να τον γούσταραν κάποιες. Την κόρη ποιος άντρας ή ποια γυναίκα μπορεί να τη γουστάρει, για να πεις ότι, αν και "λάθος διανομή" ως πολιτικός, έχει μιαν "άλλη" γοητεία;Μας τέλειωσαν, δηλαδή, Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες και Ντόρες για να μας κάτσει στο σβέρκο μια Ζωή ακόμα πιο τρομακτική και από την ίδια τη... ζωή στην Ελλάδα σήμερα; Η οικογενειοκρατία να λήξει ΠΑΝΤΟΥ. Ειδικά όταν οι επίγονοι ξεπερνούν σε αναποτελεσματικότητα τα γονικά πρότυπα που μας ταλαιπώρησαν επί δεκαετίες...
Απο αυτό το άρθρο πως βγήκε το συμπέρασμα οτι η κα Κωνσταντοπούλου για τραγελαφική ατμόσφαιρα που προκάλεσε ακόμα μια φορά στη Βουλή η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου ?Οτι να ναι αρκεί να είμαστε εναντίον της δηλαδή?Έλεος...
Ονειρευομαι την μερα που θα δω την Ζωη κωνσταντοπουλου υπουργο δικαιοσυνης ! Και τα λαμογια της συγκυβερνησης να πηδανε ενας ενας απο τα μπαλκονια. Οι βενιζελοι, μαρκογιαννακηδες, κεφαλογιαννηδες κλπ. το ξερουν πολυ καλα. Οπως εδιξαν και οι υποθεσεις τσοχατζοπουλου/παπαγεωργοπουλου μονο εαν παραμεινεις εν ενεργεια κυβερνητικο στελεχος την γλυτωνεις. Αν μεινεις στην αποξω τελειωσες. Οι τροικανοι εχουν στοιχεια και λιστες για ολους τους. Κι αυτοι απο την μερια τους υπογραφουν τα παντα για να γλυτωσουν το τομαρι τους. Η Ζωη παλευει να ξεσκεπασει κλεφτες και απατεωνες. Και τα μονα που βρισκουν να της προσαψουν ειναι ..εριστικοτητα, Η οτι ειναι λεει..γονος. Και το λενε , χωρις ντροπη, τα δυο κομματα που εδω και σαραντα χρονια ανεβαζουν υπουργους και προθυπουργους με βαση το οικογενειακο επιθετο !!! Βαστα Ζωη . Μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι.
"Δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής επικρίνεται για την επιθετική συμπεριφορά της, που φτάνει στα όρια της ασυδοσίας και του bullying." Ντροπή στη LiFO, που μάλλον ασκείται εδώ στο ελεύθερο λιβελλογράφημα... Από τον διάλογο είναι ξεκάθαρο το ποιος φτάνει στα όρια της ασυδοσίας και του bullying (την ίδια στιγμή που κλαίγεται στον πρόεδρο: Μας ενοχλεί κ. Πρόεδρε, κάντε κάτι... Όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι θρασύδειλοι ψευτόμαγκες) και αυτός δεν είναι η κ. Κωνσταντοπούλου. Αν είχαμε 300 σαν τη Ζωή απλούστατα ποτέ δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε τώρα. Αλλά δε θα ησυχάσουν μέχρι να την σκάσουν φοβάμαι, και θα μείνουμε μόνο με τους πανύβλακες διεφθαρμένους. :(
Μπραβο καλά τα λες σύντροφε αλλά αν ειχαμε αλλους 300 σαν τη Ζωήτσα παίζει να είχαμε κι αλλους 300 βιαστές να κυκλοφορούν αναμεσά μας ελευθεροι κι ωραίοι... αλλά δε βαριέσαι μωρέ!!!
Σύμφωνα με το άρθρο η Κωνσταντοπούλου είπε μόνο τα εξής:¨Τι είναι αυτά; Σε ποιόν μιλάτε έτσι?¨"Αλλού να απευθύνεστε έτσι. Εκεί που έχετε μάθει να απευθύνεστε έτσι, στο επίπεδό σας και στους ομοτράπεζούς σας, εγώ δεν σας επιτρέπω"Η κ.Κωνσταντοπούλου ζητούσε απο τον κ.Μαρκογιαννακη να ηρεμήσει και να συγκρατηθεί....Ενώ οι υπόλοιποι της έσυραν ¨τα εξ αμάξης¨.Παρόλα αυτά το συμπέρασμα του άρθρου ήταν: ¨Η τραγελαφική ατμόσφαιρα που προκάλεσε ακόμα μια φορά στη Βουλή η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου ¨
Σύμφωνα με το άρθρο είπε μονο αυ΄το *στον άλλο βουλευτή*. Γιατί κατά τα άλλα ήμασταν στο 20ο λεπτό της ερώτησής της προς το μάρτυρα. Δεν το λες και "μόνο τα εξής". Το λες περισσότερο εσκεμμένο δικολαβικό κόλπο για να μην προλάβουν να ρωτήσουν οι άλλοι τίποτα.
ΑΚΡΙΒΩΣ! Το ίδιο μου έκανε εντύπωση διαβάζοντας το άρθρο. Αν αναλογιστούμε οτι ο περισσότερος κόσμος διαβάζει τις 3-4 πρώτες γραμμές των περισσότερων άρθρων, είναι πολύ επικίνδυνη "δημοσιογραφία"- ούτε καν. Αρθρογραφία.
δυστυχως με το να διακοπτεις συνεχως τους αλλους, να μιλας επι 4 ωρες και να εισαι επιθετικος χανεις το σιγουρο ειναι οτι χανεις το δικιο σου.γινεσαι ανυποφορος και αντιπαθης ακομα και στους συμμαχους σου. Ολοι οσοι της λετε μπραβο δεν θα μπορουσατε ουτε μια ωρα στην ιδια αιθουσα μαζι της.
φυσικα και ειναι η μονη εκει μεσα που αναζητα την αληθει-μαζι με τους υπολοιπους συριζαιους και κκεδεςποιος θα την αναζητα? οι αδωνιδες και οι βαρβιτσιωτηδες, οι τραμπουκοι-ναζιδες,τα πασοκοσκυλα ή τα στηριγματα τους με τις ροζ γραμμες? μη μασας ζωη. τσακισε τους.
Η Ζωή είτε εκφράζει τις τυπικές αυταπάτες των νέων δικηγόρων (νομικίστικες αντιλήψεις, θεσμολαγνεία - άρα και άρνηση να δει την ολοκληρωτική σήψη στην πολιτική πρακτική αλλά και στην καθημερινότητα) είτε έχει μεγάλο άγχος αυτοπροβολής.Από την άλλη, είναι εκτός του κλίματος επειδή η συγκεκριμένη επιτροπή συγκροτήθηκε με ένα και μοναδικό στόχο: Να βγάλει λάδι τους πάντες πλην Παπακωνσταντίνου και ειδικά γνωστό αριβίστα (έχει χαρακτηριστεί "ικανός για όλα" εδώ και κάτι δεκαετίες) και ό,τι απέμεινε απ' το κόμμα του.Όσον αφορά τις καταγγελίες (συνήγορος βιαστών κλπ.) αυτές αφορούν την ηθική της δικηγορίας της. Σ' αυτό το επίπεδο, είναι αθώα παιδίσκη σε σχέση με κάτι άλλους εκεί μέσα, για το ποιόν και το παρελθόν των οποίων αυτά που θα βγάλει το google δεν αρκούν ούτε για να πάρει κανείς μια αμυδρή ιδέα.
ναι βέβαια, γιατί είναι τρομερά ηθικό να παίρνεις 200 αναβολές και να απειλείς τους δικαστές ότι θα κινηθείς πειθαρχικά εναντίον τους αν δε στις δώσουν, ξέροντας ότι έχεις τρελά βύσματα από το μπαμπά κα σου. Κι όλα αυτά για να κρατήσεις βιαστές έξω από τη φυλακή.
Εννοείς που κανένας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν την αντέχει γιατί άλλοι δεν έχουν κάνει παράπονα. Εμείς να δεις πόσα χρόνια έχουμε ανεχτεί όλους αυτούς που μας κυβερνούσαν μέσω των δύο αυτών κομμάτων.
εμ βέβαια ! εχουν μαζευτει ενα σωρό κλέφτες εκει μεσα και όταν πάει κάποιος να τους ξεσκεπάσει , ενοχλούνται ! ρε άντε απο κει ! Ζωή μη μασάς ! Συνέχισε έτσι !
Για τους κλέφτες που λες,θα συμφωνήσω! Αλλά και η Ζωούλα δεν είναι αρνάκι και άγια. Δες τον παρακάτω δημοσίευμα και θα καταλάβεις. http://www.nooz.gr/greece/kataggelia-gia-konstantopoilou-ston-oie