ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2017 | 21:55

Ένα περίεργο φετίχ...

Kαλησπέρα και απο εμένα! Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να παραθέσω και εγώ κάτι δικό μου! Αρχικά είμαι 29 ετών είμαι μουσικός και ηθοποιός! Δουλεύω σαν καθηγητής φωνητικών και κιθάρας! Η δικιά μοθ εξομολόγηση είναι γύρω από ένα φετίχ που έχω πολλά χρόνια! Μου αρέσει σε μία σχέση η γυναίκα να έχει ελευθερίες σε όλους τους τομείς με ότι αυτό συνεπάγεται και εγώ εν γνώση μου να παραμένω πιστός και αφοσιωμένος! Γενικά θεωρώ πως αυτο το βίτσιο είναι όμορφο αν δεν είναι ο αυτοσκοπός της σχέσης αλλά ένα μικρό παραθυράκι τρέλας που το ίδιο το ζευγάι θα ορίζει! Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα είμαστε πίσω ακόμα για να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο η είναι κατι που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια σχέση γενικότερα? Ευχαριστώ!
8
 
 
 
 
σχόλια
Μακάρι αν και στην πλεοψηφία δεν είμαστε αωοιχτόμυαλος λαός! Και να σου πώ γιατί το λέω αυτο.. Πχ σε μία σχέση είναι συνηθισμένο η κοπέλα να είναι απόλυτα πιστή και ο άντρας να έχει τις ελευθερίες του! Από την άλλη εγώ θεωρώ πώς έχει ιδιαίτερη ομορφιά η αντιστροφή αυτών των ρόλων!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ