ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2017 | 21:45

Η εξωτερική εμφάνιση

Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι άνθρωποι σήμερα κρίνουν με ωμότητα τους συνανθρώπους τους με βάση την εξωτερική εμφάνιση και γενικά το φαίνεσθαι. Δε μπορεί! Το βλέπεις και εσύ σίγουρα παντού γύρω σου, το οσφραίνεσαι, το ακούς, το αισθάνεσαι... έτσι δεν είναι ? Ναι εντάξει, δεν είναι όλοι άνθρωποι έτσι συμφωνώ, υπάρχουν και εξαιρέσεις ευτυχώς, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία έτσι σκέφτεται και ενεργεί... Έχεις μία όμορφη εντυπωσιακή εμφάνιση ? ένα ωραίο σώμα ? τότε αμέσως όλοι γύρω σου αλλάζουν τον τρόπο που σε βλέπουν και σε αντιμετωπίζουν, ακόμα και σε απλά καθημερινά πράγματα μεταξύ αγνώστων, χωρίς να μιλάμε απαραίτητα δηλαδή για άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις -που εκεί γίνεται κυριολεκτικά ο κακός χαμός- ...πόσο ρηχή έχει γίνει η κοινωνία μας και που θα καταλήξει άραγε όλο αυτό?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σημερα, ε;Ενω τους "παλιους καλους καιρους" δε μετρουσε η εμφανιση αλλα η διαμετρος του ομπρελινου..Δεν αλλαξε προσφατα η ανθρωπινη φυση, ανεκαθεν ετσι "ρηχη" ηταν.
Το εζησα αυτο προσωπικα τον τελευταιο χρονο και μου εκανε τρομερη εντυπωση το πως αλλαζει η συμπεριφορα των ανθρωπων απεναντι σου αν εχεις ωραιο σωμα και προσεχεις τον εαυτο σου. Με στεναχωρησε αυτη η διαπιστωση ειναι η αληθεια..