Ιταλία: Ένας 29χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί οδηγού ταξί για μια θέση πάρκινγκ

Ιταλία: Ένας 29χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί οδηγού ταξί για μια θέση πάρκινγκ Facebook Twitter
Ο 29χρονος Αντόνιο Μπίνι.
4

Ένας 29χρονος, στο Μιλάνο, δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός οδηγού ταξί, στο τέλος διαπληκτισμού για το ποιος έπρεπε να παρκάρει σε κεντρική περιοχή της πόλης.

Ο 29χρονος Αντόνιο Μπίνι -όπως διαπιστώθηκε και από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος- επιτέθηκε σε 48χρονο ταξιτζή, του έσπασε τη μύτη και κατόπιν του δάγκωσε το αυτί, κόβοντας μεγάλο μέρος του.

Ο οδηγός ταξί, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει τον δράστη (επιχείρησε και να ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου του), παρά τα τραύματα, μετέβη με το επαγγελματικό όχημά του σε σταθμό πρώτο βοηθειών της ιταλικής συμπρωτεύουσας, όπου κατάφεραν να του βάλουν ράμματα και θα μπορέσει να επιτρέψει στην δουλειά σε ένα μήνα.

Ο δε Αντόνιο Μπίνι, ο οποίος ασχολείται με body building και εργάζεται ως υπάλληλος εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης, συνελήφθη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός ταξί, εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση (ακόμη περισσότερο και από την βάρβαρη συμπεριφορά του δράστη), είναι η αδιαφορία που έδειξαν όλοι οι περαστικοί, οι οποίοι παρακολούθησαν από «απόσταση ασφαλείας» όλη την επίθεση.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της επίθεσης:

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός ταξί, εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση (ακόμη περισσότερο και από την βάρβαρη συμπεριφορά του δράστη), είναι η αδιαφορία που έδειξαν όλοι οι περαστικοί, οι οποίοι παρακολούθησαν από «απόσταση ασφαλείας» όλη την επίθεση.Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλες οι ειδήσεις προσπαθούν να δείξουν ότι άνθρωποι που πιθανόν φοβούνται είναι αδιάφοροι. Ποιός στα λογικά του και έχοντας δεί αυτή τη σκηνή θα πάει να τα βάλει με το ζωαδι που η τεστοστερόνη και τα αναβολικά του έχουν κάψει τον εγκέφαλο. Πολύ πιο υπεύθυνη στάση (για τους ίδιους και την οικογένειά τους) είναι να τον φωτογραφίσουν και να καλέσουν την αστυνομία για να υπάρχουν αποδεικτικά . Επαναλαμβάνω, ποιος θα πάει να τα βάλει με το γομαρι των 100 κιλών, ειδικά αν φέρεται σαν παράφρονας .Τέτοια άρθρα, με αυτές τις καταχωρήσεις για αδιαφορία αρχίζουν και γίνονται πιο συχνά (ο ρατσιστής στο μετρό) και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να δείξουν , ότι υπάρχει αδιαφορία ή ένστικτο αυτοσυντήρησης ? Διότι αν ο άλλος σε κομματιάσει (όπως ο γομαρος πιο πάνω) ή σε μαχαιρώσει (τα 2 άτομα στο τρένο που υπερασπίστηκαν τη μουσουλμάνα μερικούς μήνες πριν) , τότε τι θα λένε τα μέσα ? Ο ήρωας ή ο ηλίθιος που πέθανε γιατί δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης που βρισκόταν ?Είναι πολύ εύκολο να ηθικολογεις και να κριτικάρεις πίσω από μια οθόνη ή στη τηλεόραση όπως κάνουν όλοι αυτοί που συντάσσουν τέτοια άρθρα και πετάνε την αδιαφορία σαν κερασάκι στο τέλος . Αν βρισκόντουσαν εκεί , οι ίδιοι τι θα κάνανε ?
Οι γενικευσεις αυτου του του τυπου που κανει ο γραφων το αρθρο ,ειναι μοδα της εποχης του διαδικτυου.θα μπορουσαμε να ισχυριστουμε αντιστοιχα οτι οσοι δεν πανε στην Υεμενη να βοηθησουν στην αντιμετώπιση της χολερας και του εμφυλιου που μαστιζει τη χωρα ,ειναι κλασομπανιερες,παρτακηδες,μισάνθρωποι κλπ.