Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

«Προσευχηθείτε να γίνει γκέι ο πρίγκιπας Τζορτζ» - Σάλος από τη δήλωση ιερέα στη Βρετανία

«Προσευχηθείτε να γίνει γκέι ο πρίγκιπας Τζορτζ» - Σάλος από τη δήλωση ιερέα στη Βρετανία Facebook Twitter
2

Οι χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι καθώς αυτός θα ήταν ο «πιο σύντομος τρόπος» να υποχρεωθεί η Εκκλησία της Αγγλίας να υποστηρίξει τους γάμους μεταξύ ομοφύλων, πρότεινε υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας και ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ.


Ο αιδεσιμότατος Κέλβιν Χόλντσγουορθ της Σκωτικής Επισκοπικής Εκκλησίας πρότεινε οι χριστιανοί της Αγγλίας να ζητήσουν από τον Ύψιστο να ευλογήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ με την αγάπη ενός εξαιρετικού νέου.


Στην σχετική του ανάρτηση στο Twitter, ο αιδεσιμότατος καλεί τους χριστιανούς να πιέσουν την Βουλή των Κοινοτήτων και τα πολιτικά κόμματα και να θίξουν το θέμα στη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας. Μετά την ανάρτησή του, το μπλογκ του συγκέντρωσε 3.000 ακολούθους αλλά δέχτηκε και μηνύματα μίσους. Κάποιοι τον κατηγόρησαν για παιδεραστή, τον χαρακτήρισαν άρρωστο, διεφθαρμένο, ακόμη και «παραπλανημένο τράγο».


Τον Ιούνιο, η Σκωτική Επισκοπική Εκκλησία, η οποία υπάγεται στην Αγγλικανική Εκκλησία, έγινε το πρώτο μεγάλο χριστιανικό δόγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που επέτρεψε τους γάμους μεταξύ ομοφύλων.


Τα σχόλια του ιερέα Χόλντσγουορθ, ο οποίος είναι υπεύθυνος του Καθεδρικού στη Γλασκώβη, αναρτήθηκαν στον απόηχο του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην ιερέα της βασίλισσας.


Ο αιδεσιμότατος Γκάβιν Άσεντιν, ιερέας της Εκκλησίας της Αγγλίας, ο οποίος υπηρέτησε την βασίλισσα από το 2008 μέχρι νωρίτερα φέτος, σχολίασε ότι το να προσευχόμαστε να γίνει ομοφυλόφιλος ο πρίγκιπας είναι περισσότερο κατάρα.


«Αν πρόκειται να προσευχηθείτε για τον πρίγκιπα Τζορτζ, προσευχηθείτε να είναι χαρούμενος...και προσευχηθείτε να εκτελέσει το καθήκον του ως πρίγκιπας, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Δεν είναι μια θετική προσευχή. Δεν είναι μια ευχή, είναι περισσότερο κατάρα από παραμύθι. Θα έλεγα ότι είναι βαθιά μη χριστιανική», δήλωσε στην εφημερίδα The Times.


«Ένας βασιλικός γάμος θα ξεκαθάριζε πολύ εύκολα τα πράγματα, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε 25 χρόνια για να συμβεί αυτό»,  κατέληξε.

Διεθνή
2

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Διεθνή / Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος δήμαρχος για διαφθορά και η 44χρονη για απάτη - Δημοτική σύμβουλος από το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν καλεί τον κεντροδεξιό δήμαρχο να παραιτηθεί
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Άνθρωπέ μου τι λες; Είναι δυνατόν να προσεύχεται κάποιος για το ποιος είναι ο ερωτικός προσανατολισμός ενός παιδιού τεσσάρων ετών; 1. Ο ερωτικός του προσανατολισμός , έχει σχηματιστεί μέσα από την κοιλιά της μητέρας του και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. 2. Όσο ασεβές και παραβιαστικό είναι να θέλεις να επηρεάσεις τον ερωτικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου κλπ ενός αγοριού προσπαθώντας με το ζόρι να το κάνεις ετεροφυλόφιλο, cis «άντρακλα» , άλλο τόσο είναι και να προσπαθείς να τον κάνεις με το ζόρι ομοφυλόφιλο. Είναι αντίστροφος σεξισμός !3. Προσευχή; Σοβαρά τώρα.. Αλλά αφού κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι η προσευχή λειτουργεί, μήπως να αφιέρωναν 2 λεπτά να παρακαλέσουν τον θεό τους για τα παιδάκια που πεθαίνουν τώρα στην Υεμένη και ο θεός τους τα έχει γραμμένα και όχι για το τι φύλο θα παντρευτεί ένας πρίγκηπας μετά απο τρεις δεκαετίες; 4. Είναι ένα παιδάκι τεσσάρων ετών, τ ε σ σ ά ρ ω ν ετών! Πάτε καλά ωρέ; Ήμαρτον!
Ενταξει ισως οχι η πιο επιτυχημενη δηλωση που μπορουσε να κανει, παρ' ολα αυτα αληθινη, μονο ετσι συνηθως αλλαζουν οι κανονες της εκκλησιας αν το χρειαστει ενας "γαλαζοαιματος". Το τραγικο ειναι πως ετρεξαν καποιοι να τον πουν παιδεραστη (?) και να παρομοιασουν με καταρα το ενδεχομενο καποιος να ειναι ομοφυλοφιλος. Βεβαια σε ενα τετοιο κοσμο με τετοια σαπια μυαλα, μοιαζει με καταρα μερικες φορες.