ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2017 | 14:31

Απρόσμενος έρωτας με μια μικρή σκια

Κάνω παρέα με κάποιον με τον οποίο υπάρχει φλερτ και ένα ενδιαφέρον αλλα δεν εχει γίνει κάτι ανάμεσα μας. Είμαστε έξω και τρώμε με παρέα και κάποια στιγμή έρχεται ένας κύριος απ το διπλανό τραπέζι και συστηνεται ως πατέρας του. Εντάξει, ένας άντρας ώριμος μεν, άκρως γοητευτικός δε. Πήγα τουαλέτα, πέρασα από μπροστά του και του χαμογέλασα. Με ακολούθησε. Με ρώτησε αν ειμαι το κορίτσι του γιου του και του ειπα πως κανουμε απλώς παρέα. Με ρώτησε αν πηγαίνω συχνά σ αυτο το μαγαζί και του ειπα ναι γιατί ειναι κοντά στη δουλειά μου. Μπλα...μπλα...μπλα...ο καθένας στο τραπέζι του με την παρέα του να κοιτάζει τον αλλο. Πήγα το επόμενο βραδυ με μια συνάδελφο και ηταν εκει. Μην πολυλογώ, αμοιβαία έλξη-είμαστε μαζί 6 μήνες τωρα.Επέμενε να μιλήσουμε στον γιο του για να μην κρυβόμαστε και το κάναμε τον πρώτο μήνα. Εμένα δε μου ξαναμίλησε και με τον πατερα του εχει ψυχρανθεί. Οκ καταλαβαίνω οτι δεν του ήταν ευχάριστο αλλά δεν είχαμε κατι παραπάνω από ένα χαζοφλερτ στην παρέα. Ούτε ο πατέρας του του έκλεψε το κορίτσι για να του κρατάει μουτράκια. Εμένα δε με πειράζει που έχασα την παρέα του-θα επέλεγα να το ζήσω με κάθε τίμημα. Με πειράζει που έχει στραβώσει με τον πατερα του. Νιώθω κάπως υπεύθυνη ενώ δεν είμαι. Να αγνοούσα τον κεραυνοβόλο έρωτα για να μη χαλαστεί κάποιος που δεν είχαμε κάτι; ε οχι! Τους τελευταίους δυο μήνες ζούμε μαζι και γίνεται όλο και καλύτερο.Απόψε θα πάμε σε μια εκδήλωση και θα είναι σίγουρα κι αυτός. Ελπίζω να μη στεναχωρηθούμε...(Επειδή θα έχετε απορία, εγώ είμαι 31 και ο σύντροφος μου 49.)
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλοί μου άνθρωποι, έλεος, τι τρελός διακτινισμός σε συμπεράσματα είναι αυτός;Πουθενά δε λέει ότι η εξομολογούμενη είχε κάτι με το γιο. Αν στα πλαίσια μιας παρέας υπάρχουν λεκτικά χαζοφλερτάκια δεν είναι κανείς δεσμευμένος, ούτε μπορεί να λογαριάζει το άλλο μέρος ως ενεργό ερωτικό ενδιαφέρον (αφού δεν υπάρχει και καμία ενέργεια).Ο πατέρας προφανώς ρώτησε την πρώτη φορά γιατί τους είδε στο ίδιο τραπέζι, δεν την ήξερε και σου λέει κάτσε να ρωτήσω, μήπως είναι "η έτσι" - κίνηση που μου φαίνεται σωστή. Πώς κάποιοι από αυτό συμπαιρένετε ότι ήθελε "να προλάβει το γιο" και να του φάει την κοπέλα, δεν ξέρω.Επίσης απόλυτα σωστή και σοβαρή ήταν η κίνηση να θέλει να φανερώσει τη σχέση νωρίς: δηλώνεται ειλικρινά και ξεκάθαρα σε γιο και περίγυρο, δεν προτίθεται να κρύψει κάτι και αυτό μου δείχνει σοβαρότητα και σεβασμό στην εξομολογούμενη και το δεσμό τους.Εν ολίγοις, ο πατέρας φάνηκε αντάξιος της εμπειρίας του σε αυτή τη γη (και της κοπέλας) και φέρεται σαν άνδρας και όχι σαν αγοράκι. Το "πρόβλημα" το έχουν αρσενικά στα late '20s και 30+ πλέον, που αντί να κάνουν κινήσεις διεκδικώντας ανοιχτά, μας αφήνουν να προσπαθούμε και να μυρίζουμε τα νύχια μας, "κολλώντας" μας λίγο και στην πορεία με φλερτ και μισόλογα.Να είστε ευτυχισμένοι κοπελιά και μη φοβάσαι! Όσο είστε ειλικρινείς και σέβεστε τη σχέση σας και τους γύρω σας, όλα καλά θα είναι, δε χρωστάτε κάτι σε κανένα!
Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια. Και το πιτσιρικα γιο για τονωση αυτοπεποιθησης και τον ωριμο πατερα για τις ...αλλες καταστασεις. Εντωμεταξυ απο τις ηλικιες καταλαβαινω οτι ο γιος του παιζει να ειναι μικροτερος σου. Ποσο χρονων τον εκανε; 18 χρονων; Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι αφου τα πραγματα εξελιχθηκαν ετσι μοιραια με το κυριο και δε μπορεσες να το αποφυγεις (αν και ηταν δεδομενο οτι το γιο θα τον ενοχλουσε), ο γιος επρεπε να ενημερωθει αμεσα. Καθε μερα ακομη χαμενη ειναι πρωτιστως εις βαρος της σχεσης γονεα με τεκνου. Ειναι απαραδεκτο να αναπτυξουν ανταγωνιστικη διάθεση μεταξυ τους.