ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2017 | 16:09

Το αγορι μιας φιλης μου μου την πεφτει

Ειναι μαζι 5 χρονια αυτη εννοειται οτι τον θελει. Αυτος εμαθε οτι χωρισα προσφατα βγηκαμε μια εβδομαδα πριν εγω η φιλη μου και αυτος και απο τοτε μου στελνει καθε μερα. Στην αρχη για χαζομαρες και η αληθεια ειναι οτι το υποψιαστηκα αλλα τωρα ειναι φανερο και αν πω κατι στην φιλη μου θα κατηγορησει εμενα γιατι ειναι κολημμενη μαζι του.Πριν ξεκαθαρισω οτι δεν θα εκανα καμια βλακεια στην κοπελα μπορειτε να μου πειτε τι να κανω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Η θα προλάβεις να είσαι εσύ η αποκάλυψη ή θα προλάβει αυτός και θα 'ρθεις δεύτερη και καταϊδρωμένη να προσπαθείς να πείσεις για την αθωότητά σου. Φρόντισε να είσαι η πρώτη. Η απόκρυψη της αλήθειας ισοδυναμεί με ψέμα. Κι αν σε κατηγορήσει η φίλη σου, κακό του κεφαλιού της. Αλλωστε, εσύ στη θέση της θα προτιμούσες να αποσιωπήσει τα πάντα και να συντηρεί την άγνοιά σου;
Μιλα με τον λεβέντη κ εξηγησε του να το κόψει. Αν δν έχεις απαντήσει περιεργα πες του οτι εχεις τα μνμ του στην περίπτωση που το συνεχίσει. Μην μπλέξεις την φιλη σου γιατί θα χαλασει.
Περίπου έτσι. Εγώ θα το πήγαινα ακόμα περαιτέρω να μην πει ΟΥΤΕ του λεβέντη τίποτα αλλά να μην απαντήσει ποτέ σε τίποτα γιατί διακινδυνεύει αυτός να σκυλλιάσει και να μεταφέρει στην κοπέλα του ποιός ξέρει τι παραμύθια (ότι του ρίχτηκε η εξομολογούμενη πχ.)
Άκουσε με προσεκτικά ,αν όντως δεν έχεις κάνει κάτι ,ώστε να προκαλέσεις το αγόρι της φίλης σου ,δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ,τώρα αν εκείνη οπως λες είναι κολλημένη μαζί του και σε κατηγορήσει ,χωρις ουσιαστικο λόγο ,είναι αξία της μοίρας της !!Σκέψου λιγάκι εσένα πρώτα ,αν δεν το λέει νομίζω τότε θα έχει δίκιο να σε κατηγορήσει ..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ