ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2017 | 12:00

Συνειδητοποίησα πρόσφατα ...

Ότι είμαι πολυγαμική...
12
 
 
 
 
σχόλια
Ντάξει δικό σου είναι ότι θες κάντο .Απλά να είσαι ειλικρινής με όσους νταραβερίζεσαι .Γιατί άλλο ''είμαι'' και άλλο wannabe ,για να δηλώνεις είμαι ,πάει να πει ότι το αποδέχεσαι και το στηρίζεις .Το κρύβομαι και το κάνω στα μουλωχτά παραπέμπει σε άλλον χαρακτηρισμό .
Αναφαίρετο δικαίωμά σας.Και τώρα ελπίζω οι πράξεις σας να αντιστοιχούν και να τιμούν τη συνειδητοποίησή σας, αλλά κυρίως να δείχνουν σεβασμό προς όσους αφορούν.
Έχω γνωρίσει μια κοπέλα που ήταν σε μια σχέση 6 χρόνων και όπως μου είπε την άφηνε να δοκιμάσει ότι θέλει. Για την ακρίβεια όταν έκανε κάτι με άλλον επέστρεφε με χαρά και του εξιστορουσε τη έκανε με τον άλλο και πόσο ενθουσιασμενη ηταν. Προφανώς ο άλλος δεν ήταν χαρούμενος που τα άκουγε και πληγωνοταν.Από ότι κατάλαβα εγώ ήταν μαζί της και την άφηνε να τα κάνει όλα αυτά γιατί δεν μπορούσε να βρει κάποια άλλη και δεν ήθελε να την χασει γιατί ήταν ανασφαλής κτλπ.Η κοπέλα αφού τον έκανε σκουπίδι και μερικούς ακόμα και τής λέγανε ολο και ποιο συχνά όλο και περισσότερα άτομα ότι την μισούν και ότι τους έχει καταστρέψει την ζωή, αποφάσισε να είναι πολυγαμικια χωρίς να είναι σε σχέση.Εσύ γιατί θες να είσαι σε σχέση?
Καθόλου δύσκολο, χρυσή μου. Δύσκολο είναι το τριπ που έχεις βάλει τον εαυτό σου να κρύβεται από την "επίσημη" σχέση σου, αλλά και από τους "επί μέρους". Τα ψέμματα που λες δε θα αργήσουν να σε κουράσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Δεν το συζητώ καν, για την ξεφτίλα που θα φας όταν το ανακαλύψει/ουν.Έσω ξεκάθαρη για να μη φοβάσαι τίποτε και κανέναν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ