ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 21:07

Με τρομάζει η μοναξιά

Είμαι ομοφυλόφιλος και ζω μόνος μου, όταν δεν επισκέπτομαι τους γονείς μου τα Σαββατοκύριακα τα περνάω μόνος μου στο διαμέρισμα και ειλικρινά νιώθω τόσο μόνος και άδειος, καλυτερα να δούλευα αλλά και δουλειά δεν πολυ υπάρχει.Φοβάμαι ότι θα πεθάνω γέρος και μόνος και θα με βρουν πεθαμένο απο τη μυρωδιά οι γειτόνοι. Θα πω κάτι πιο σωστό όμως, το δύσκολο δεν είναι να πεθάνεις μόνος αλλα το να ζεις μόνος.Δεν είναι κανείς εκεί όταν είσαι άρρωστος, κανείς όταν δεν περνάς καλά και θες να το πεις σε κάποιον, κανείς όταν έχεις ανάγκη μια αγκαλιά, μόνο το κενό.Θα'θελα πολύ να παντρευτώ, ναι, να παντρευτώ αυτόν που θα νιώσω άνθρωπο της ζωής μου αλλά δεν έχουμε όλοι το δικαίωμα. Βλέπουμε τόσους ανθρώπους γύρω μας, γέρους, να ζουν μόνοι τους με όλες τις δυσκολίες και λες, γιατί εγώ να είμαι διαφορετικός, ούτε και αυτοί όταν ήταν νέοι θα φανταζόταν ότι τελικά θα πέθανουν μόνοι.Δυστυχώς τελικά δεν θα γλιτώσω απο αυτή τη μοίρα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που δείχνει η ιστορία και όλες οι εξομολογησεις αν παρακολουθείς εδώ ή στη κοινωνία γενικά είναι ότι η μοναξιά δεν κοιτάει ούτε σεξουαλικη προτίμηση, ούτε φύλλο, ούτε ηλικία. Άσχετο, σχετικό. Μέσα σε όλες αυτές τις εφαρμογές των γνωριμιών και των ραντεβού υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που ίσως κάποιος νιώθει.... Εχεις κάνει τις προσπάθειες σου έστω για απλά συνομιλία;Σε στέκια που συχνάζουν gay έχεις πάει; απλά για καφέ ή ποτό. Οχι απαραιτητα να γνωρίσεις. Γενικά και ειδικά όλα στο μυαλό μας είναι. Όσο τον διαλύουμε τον εγκέφαλο τόσα αυτοανοσα παθαίνουμε. Επίσης αν εσύ σε αυτό έχεις καταλήξει πως έτσι θα είναι η ζωή σου αυτό εκπέμπεις. Η ζωή είναι Θείο δώρο. Είναι προσβολή ο τρόπος που σκέφτεσαι. Πίκρα θα ήταν να είσαι καθήλωμενος σε ένα κρεβάτι και 4 τοίχους ενός νοσοκομείου. Εγώ να δεις ψυχολογικά ώρες... ημέρες. . Αλλά δεν γενικευω για όλη την ζωή. Προσπαθώ να ξανά αναπνεύσω. Κάνε κάτι.
Δε νομίζω ότι πιστεύει ότι είναι μόνος λόγω ομοφυλοφιλίας...πιο πολύ στις πρακτικές δυσκολίες αναφέρθηκε και όχι στην ουσία...Είναι θέμα συγκυριών το να βρεις κάποιον που να σου ταιριάζει και να είναι αμοιβαία τα αισθήματα...Από την άλλη,αν πιστεύεις ότι κάτι δεν θα συμβεί,είναι σαν να αυξάνεις τις πιθανότητες του να μην συμβεί πραγματικά...αυτοεκπληρούμενη προφητεία...Εξομολογούμενε,ας είμαστε ανοιχτοί σε ενδεχόμενα-γενικώς...η ζωή είναι απρόβλεπτη... :)
"Ειμαι ομοφυλόφιλος κ ζω μόνος μου" Μισο να το εξηγήσω. Το οτι ειναι ομοφυλόφιλος ειναι πλεονασμός να το αναφέρει γιατί εφ όσων δν πιστεύει οτι λόγω τω σεξουαλικών προτιμήσεων ειναι μόνος τοτε νιώθει μόνος για άλλους λόγους.
Ναι το αναφέρει,αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό...μας έγραψε και άλλα για την ζωή του...σαν να ήθελε να μας δώσει μια εικόνα τέλος πάντων,από τον εαυτό του...Έχουμε 2017,αλλά δεν βλέπω γύρω μου μια κοινωνία ανοιχτή και προοδευτική...πρακτικές δυσκολίες υπάρχουν...η αποδοχή δεν είναι δεδομένη...για μένα"δυστυχώς",αλλά ποιος με @#@$ εμένα;