Άκης: «Αφού δεν φαίνομαι πουθενά, είμαι αθώος»

Άκης: «Αφού δεν φαίνομαι πουθενά, είμαι αθώος» Facebook Twitter
6

Για εφευρετικότητα στα στοιχεία της Δικαιοσύνης και για στημένα σενάρια ώστε να κατηγορηθεί κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφερόμενος στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, βάσει του οποίου παραπέμπεται σε δίκη στις 22 Απριλίου μαζί με 18 ακόμη άτομα.

Μιλώντας στο Σκάι, ο πρώην υπουργός  έκανε λόγο για λάθη, ψεύδη, συκοφαντίες και κατασκευασμένα στοιχεία. Επισήμανε δε ότι το «μαύρο» πολιτικό χρήμα δεν είναι δικό του, αλλά των εταιρειών. «Γράφει πουθενά ότι αφορούν εμένα; Γράφει ότι αφορούν τις εταιρείες. Πουθενά δεν υπάρχει αναφορά ότι αφορούν εμένα», είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για τα «γραπτά» του, τις σημειώσεις δηλαδή που κρατούσε, στις οποίες μεταξύ άλλων ζητούσε χρήματα από τον Γιάννη Σμπώκο, είπε: «Μπήκαν παράνομα στο σπίτι μου και βρήκαν χαρτιά»,  κάνοντας λόγο για «προσωπικά δεδομένα, για τα οποία δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία».

«Είμαι αθώος, δεν έχει προκύψει τίποτα από το κατηγορητήριο, δεν έχει βρεθεί τίποτα εναντίον μου. Δεν μπορούν να μου φέρονται σαν να είμαι φυλακισμένος», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

«Παράνομα συνέλαβαν τη γυναίκα μου. Γιατί είναι στη φυλακή; Κατηγορούν τη γυναίκα μου και το παιδί μου είναι σε εξορία. Η κόρη μου βρίσκεται στη φυλακή και όσοι δέχθηκαν να συνεργαστούν κάποτε μαζί μου». «Έστησαν κατ’ εντολή ένα σενάριο στοχοποίησης», τόνισε.

Για την κατάθεση Ζήγρα η οποία τον ενοχοποιεί υποστήριξε ότι ο εξάδελφος του «είναι ένας βαριά άρρωστος άνθρωπος. Του αρνήθηκαν το δικαίωμά του να πάει στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί να δεχθεί κανένας αυτά που λέει. Είναι σε αδυναμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση».

Έκανε, επίσης, λόγο για λόγια του αέρα, τα οποία «δεν στέκονται πουθενά, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα». «Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, μόνο ένα κατηγορητήριο σκόπιμο, εξόντωσης», υπογράμμισε.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Πολιτική / Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: «Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους»

Το νέο γενικό νοσοκομείο στην Κομοτηνή θα έχει δυναμικότητα 165 κλινών και θα αντικαταστήσει το «Σισμανόγλειο», ένα από τα παλαιότερα εν λειτουργία νοσοκομεία στη χώρα
NEWSROOM
Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Πολιτική / Στην Τουρκία περί τα τέλη 2024 θα συγκληθεί το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας, συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ερντογάν

Αμφότεροι αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διμερείς σχέσεις τους τελευταίους μήνες και είναι σημαντικό ότι παρά τις διαφορές, εστίασαν στα θετικά
NEWSROOM
Τα συμπεράσματα από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν- Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές

Πολιτική / Οι συμφωνίες και οι «κόκκινες» γραμμές από τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν

Για «τουρκική» μειονότητα μίλησε ο Ερντογάν, «είναι θρησκευτική» απάντησε ο πρωθυπουργός- Οι κοινές δηλώσεις και η διαφωνία του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν σε live μετάδοση για το αν η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ελεος στο παλικαρι,ειναι αθωοοοοο,δε το βλεπεις αοματη κοινωνια??Για ολα φταίνε οι μυστικές συνωμοσίες που σε κηλίδωσαν ανεξιτηλα όχι εσύ Ακούλη ούτε το αγνό γυναικάκι σου
"Δεν μπορούν να μου φέρονται σαν να είμαι φυλακισμένος»!ΧαχαχαχαΑκόμα να πάρει χαμπάρι ότι ΕΙΝΑΙ! Αμ ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη Άκη μου, αλλά αγαπάει τον νοικοκύρη. και τώρα σας πιάσανε: και τον παρά σου, και την κυρά σου.