ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 21:52

Να πω κάτι κουλό που συνέβη?

Mε το αγόρι μου μεχρι πριν λιγο καιρο είμασταν μια χαρα. Για εμένα κιόλας, γιατι είχα καταλάβει και είχα αρχισει να δουλευω πάνω σε μια λάθος συμπεριφορά που εβλαπτε την σχέση, ειμάσταν πολυ καλα. Ξαφνικα λοιπόν, απο το πουθενα αρχισε να απομακρυνεται. Ειναι εδω και λιγες μερες στην πολη μας για τις γιορτες ,γιατι σπουδαζει αλλου, και εχει απομακρυνθει πληρως. Δεν παιρνει τηλέφωνο, τα μυνηματα ειναι ψυχρα και ο ποιοτικος χρονος μας μαζί ελαχιστος. Μου λεει οτι νιωθει οτι απομακρυνομαστε και οτι νιωθει συναισθηματικα νεκρος ,oχι μονο με μενα αλλα γενικα. Πριν λιγες μερες ειμασταν και καλα ερωτευμενοι και τωρα ξαφνικα αυτο. Τον ρωτησα αν εκανα κατι, αν υπαρχει καποια αλλη και επιμενει να λεει όχι. Ταυτοχρονα δεν ξερει τι νιωθει για μενα αλλα ταυτοχρονα με θελει λεει. Το κορυφαιο ηταν οταν ειπε οτι νιωθει πιο καλα για την σχεση οταν υπαρχει η αποσταση. Το πως δεν με κερατωνει ειναι το μονο σιγουρο αλλά πολύ κουφη συμπεριφορα. Εν τω μεταξυ με ρωταει τι θα κανουμε για να γινει η σχεση οπως πρωτα. ..Σαν τι να κανουμε δηλαδή? Εγω δεν αλλαξα τιποτα, ισα ισα προς το καλυτερο πηγαινα. Εχω ξενερωσει απειρα. Και μια φαση να είναι που απλα δεν ξερει τι λέει, πως θα τον εμπιστευτω εγω μετα? Tι διακοπτη εχει?
4
 
 
 
 
σχόλια
λοιπον , θα στα πω χυμα και τσουβαλατα για να παρεις μπρος διχως ιχνος κακιας η κριτικης αλλωστε δεν σε ξερω και προσωπικα ουτε τι θυσιες εχεις κανει για αυτη τη σχεση κλπ.η συμπεριφορα που ισως ειχες παλιοτερα παιζει να ταν τοσο κακη που να τον ξενερωσε και να μην σε εμπιστευεται πια , να θεωρει οτι ολο αυτο που κανεις τωρα ειναι προσωρινο και γενικα να χαθηκε το ωραιο κλιμα π χε για σενα μεσα του. επειδη κ εγω ειχα σχεση απο αποσταση ομως και εκανα ακριβως τα ιδια με το αγορι σου (κοπελα ειμαι) , θα σου πω οτι αν γυρισε και εχει ευκαιρια να σε δει και δεν το επιδιωκει τοτε αστο. απλα του περασε ο ερωτας και εχει ξενερωσει και προσπαθει να κοροιδεψει τον εαυτο του οτι συνεχιζει να θελει σχεση μαζι σου γιατι βολευτηκε τοσο καιρο . στην ουσια οσο ηταν μακρια ησουν η παρεα του αλλα τωρα που γυρισε κ εχει κ τις δικες του παρεες δεν σε χρειαζεται. απλα φυγε πριν σου κανει το βιο αβιωτο με αυτα τα δεν ξερω τι μου συμβαινει κ βλακειες. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ μεχρι να βρει κατι καλυτερο κ να την κανει.
Πωωω σαν να το γραφω εγω για τον δικο μου. Αν δεν ελεγες οτι σπουδαζει,θα ελεγα ο ιδιος ειναι και μας κοροιδευει και τις δυο. Εχω παθει την πλακα μου.. στο μονο που διαφερει ειναι οτι ο δικος μου απλα πηρε απιφαση να με χωρισει και φταιει η αποσταση(λεει). Αλλα λεει οσα και ο δικος σου. Αλλα εμενει στην αποψη του. Δεν εχω να προτεινω κατι,ηθελα απλα να δηλωσω την αμεριστη συμπαρασταση μου και να πω οτι λεω και σε μενα " ο χρονος θα δειξει".