ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 22:08

απλα ηθελα να το πω

με εχω βαρεθει. μια σχεση της προκοπης δε μπορω να κανω. παντα μου αρεσουν οι τιποτενιοι που κανουν καταχρησεις ή ειναι βλακες. μαλλον και εγω τιποτενια ειμαι. στα 14 ελεγα θα μεγαλωσω και θα αλλαξω αλλα εχω φτασει 20 και δεν αλλαζω. και παλι εμπλεξα.. και δεν ξερω τι θελω απο τη ζωη μου. τα ηρεμα παιδια μου φαινονται φλωροι, δεν εχουν ορεξη για extreme καταστασεις. οι αλλοι παλι μονο απο τετοια ξερουν. παλι αφησα για την επομενη φορα την αληθινη ευτυχια. και τωρα σκεφτομαι ετσι και μετα θα σκεφτομαι ποσο θελω να κανω σεξ με εκεινον το τυπο που δεν μου δινει και πολυ σημασια. τα θελω και τα παθαινω. νιωθω οτι ειμαι αχρηστη και το γεγονος οτι το ξερω και δεν κανω τιποτα με κανει να νιωθω χειροτερα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Και οι φλώροι κάνουν καλό κρεβάτι να ξέρεις! Μην αδικείς τον εαυτό σου με τοξικές επιλογές ιδίως αν αυτό σου προκαλέι μαυρίλα. Τέλος, άλλαξε συνήθειες πριν σε πάρει η μπάλα. Δες τη κακή σου διάθεση σαν σύμπτωμα και όχι σαν ασθένεια. Χρόνος υπάρχει πάντα αρκεί να έχεις καλή θέληση.
Και οι φλώροι κάνουν καλό κρεβάτι να ξέρεις! Μην αδικείς τον εαυτό σου με τοξικές επιλογές ιδίως αν αυτό σου προκαλέι μαυρίλα. Τέλος, άλλαξε συνήθειες πριν σε πάρει η μπάλα. Δες τη κακή σου διάθεση σαν σύμπτωμα και όχι σαν ασθένεια. Χρόνος υπάρχει πάντα αρκεί να έχεις καλή θέληση.
το προβλημα με εσενα δεν ειναι οι επιλογες σου , ειναι οτι δεν ερωτευτηκες αληθινα ποτε. νομιζεις οτι ερωτευεσαι το επιδιωκεις, το βιαζεις πολυ , ψαχνεσαι για αυτο ποτε δεν σου ερχεται και τιποτα καλο. επισης , καλο θα ειναι να φτιαξεις κ λιγο τις συναναστροφες σου γιατι σιγουρα θα εισαι απο αυτες που κοροιδευει ο μισος πλανητης. ηδη σε φανταζομαι με κολαν πανω στο glx με εναν τυπο μαστουρη που κανει χασισια ολη μερα . αυτο θες για την ζωη σου; αυτο αξιζεις; δεν το νομιζω.τραβα μια κοκκινη γραμμη και κατσε μονη σου , σταματα απο τετοιες παρεες και σιγα σιγα θα ισιωσεις και θα τα βρεις ολα. αγαπα πρωτα τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν κ αλλοι γιατι σορρυ κοπελια μου αλλα απο αυτα που λες δεν εχεις καν αυτοσεβασμο. φαντασου εμεις που δεν σε ξερουμε και σκεφτομαστε ετσι για σενα , εκεινοι που σε ξερουν και βλεπουν τις επιλογες σου αραγε τι σκεφτονται?
Μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεις στα "κακά παιδιά", όμως όταν μιλάμε για καταχρήσεις και παραβατική συμπεριφορά, τότε δεν χαρακτηρίζονται περιπετειώδεις τύποι κι ενδιαφέροντες, αλλά χαζοί και κατεστραμμένοι.Μέσα σ'αυτόν τον κυκεώνα χαζομάρας είσαι κι εσύ παγιδευμένη, τουλάχιστον το παραδέχεσαι.'Οταν λοιπόν εκτιμήσεις τον εαυτό σου κι ανεβάσεις τις απαιτήσεις, γιατί θα θεωρείς οτι σου αξίζει κάτι καλύτερο, τότε θα ξεφύγεις απ'αυτό.'Ομως μην αργήσεις, γιατί δε θα περνά για πάντα η μπογιά σου σε αξιόλογα άτομα, με την έννοια οτι γνωρίζοντας μόνο τέτοιες καταστάσεις μετά δεν θα κολλάς πουθενά νορμάλ (ουπς, ήδη έχει γίνει...).
Καρδούλα μου, είσαι 20 χρονών! Είσαι στη φάση της αναζήτησης, άλλα πράγματα θα σου αρέσουν τώρα, άλλα στα 25, άλλα στα 30, άλλα στα 40. Όσο περνάει ο καιρός, θα ωριμάζεις, θα περάσεις τη διαδικασία της εσωτερικής αναζήτησης και θα μάθεις να επιλέγεις αυτούς που σου ταιριάζουν καλύτερα και καλύπτουν πιο περισσότερες εκφάνσεις από αυτά που αναζητάς. Αν δεν σου ταιριάζουν αυτοί που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, βρες άλλου είδους παρέες για συναναστροφή. Ο κόσμος είναι τεράστιος και εκεί έξω υπάρχουν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι που απλά σε αυτή την ηλικία δεν μπορείς να φανταστείς καν.