ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2017 | 14:07

Μου άλλαξε την ζωή...

Ήμουν ενα άτομο που είχε κατάθλιψη ίσως εδώ και χρόνια αλλά πριν κάτι μήνες βγήκε πιό έντονα όταν ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού ,πήγα σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους αλλά δεν άλλαξε τίποτα...Έκλαιγα κάθε μέρα και σκεφτόμουν ακόμα και την αυτοκτονία.Μια μέρα είδα ενα βίντεο στο youtube από μια ομιλία ένως παπα που έκανε εκπομπή και την ανέβαζαν εκεί.Μου άγγιξε την ψυχή τόσο πολύ,έχω δει πλέον σχεδόν όλα τα βίντεο με ομιλίες του και μου έχουν αλλάξει την ζωή. Μπορεί να μην μου έφυγαν τα προβλήματα αλλά πλέον τα βλέπω όλα διαφορετικά και ναι μου έφυγε εντελώς η κατάθλιψη...Προσπαθώ πλέον να γίνω καλύτερος άνθρωπος να μην κρίνω ούτε να σκέφτομαι αρνητικά για άλλους ανθρώπους.Έχει αλλάξει εντελώς πλέον η οπτική γωνία που βλέπω τα πράγματα που αυτό δεν το κατάφερε κανένας γιατρός αλλά ένας πάπας και ας μην μιλήσαμε ποτέ μεταξύ μας,ο λόγος του ήταν αρκετός.Τέλος μέσω αυτού ήρθα και κοντά στον θεό που πριν τον υποτιμούσα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα.Δειτε αυτο το βιντεο αν θελετε.Σας διαβεβαιω πως αξιζει τον χρονο σας:https://www.youtube.com/watch?v=p-rDzr57DUIΜιλαει ενας ανθρωπος που περασε (σχεδον) απο ολες τις μεγαλες θρησκειες του κοσμου για να καταληξει στην Ορθοδοξια.Και πολλοι απο μας (δυστυχως) χλευαζουμε και ντρεπομαστε να ομολογησουμε την πιστη μας στον Τριαδικο Θεο..Ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών..Καλες γιορτες σε ολους με πιστη, ελπιδα και αισιοδοξια.
Είναι ένας υπέροχος άνρθωπος ο π. Ανδρέας Κονάνος, με βοήθησαν πολύ οι ομιλίες του πολλές φορές και κυρίως σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Η πίση σώζει, καλές γιορτές σε όλους.
Eπομένως δεν είχες κατάθλιψη (που είναι ένα βιοχημικό φαινόμενο) αλλά υπαρξιακή αγωνία. Ευχάριστο λοιπόν που βρήκες αυτό που την ηρέμησε. Καλές γιορτές!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ