ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 21:33

Διαφορά ηλικίας

Είμαι με τον σύντροφό μου 2 χρόνια σχεδόν.εγω 30,αυτός 50.τον λατρεύω κ τα βρίσκουμε σε ολα.τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει όμως,πως η διαφορά ηλικίας έχει αρχίσει και φαίνεται πάρα πολύ. Έχω μπερδευτεί,έχουν αρχίσει οι αμφιβολίες από μέρους μου κ δεν ξέρω τι να κανω.κανουμε όνειρα για το μέλλον και σχεδιάζουμε την κοινή μας ζωή.αλλα εγώ με φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι ότι θα τα τιναξω στον αέρα ολα.θα τον πληγωσω κ θα πληγωθω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που φοβόμαστε είναι αυτό που κάνουμε στο τέλος. Αυτά που γράφεις δείχνουν ότι σε κάποια στιγμή όντος θα τα τινάξεις όλα στον αέρα. Αυτό είναι που θες πραγματικά, αυτό υπάρχει κάπου βαθιά στο υποσυνείδητο. Αποδέξου το και προχώρα μπροστά. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, και το δευτερο σημαντικό είναι να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Αυτός θα καταλάβει ότι και αν συμβεί...δεν είναι κ χτεσινός...50 χρόνια δεν είναι λίγα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ