ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2017 | 20:51

μικρό στήθος.

Από ότι έχω δει κάνοντας μια αναζήτηση σε παλιότερες εξομολογήσεις είναι ένα θεμα που έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές.Ίσως πλέον έχει αρχίσει να κουραζει , για αυτό με συγχωρείτε εκ τον προτέρων σε περίπτωση που σας δημιουργεί δυσφορία η αναφορά του. Αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει ξανά νύξη σε αυτό το θεμα για αυτό θα ήθελα να ζητήσω την άποψη σας σχετικά με κάτι που με τρώει πολύ. Ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε, πότε πότε φτάνω στα όρια της υπερβολής και γίνομαι παράλογη. Το παραδέχομαι πως είμαι κομπλεξικη με αυτό. Λοιπόν ας μην κουράζω άλλο με τον πρόλογο και ας μπω στο κυρίως θέμα.Εδω και καιρό καθώς έκανα αναζητήσεις γύρω από το στήθος και πιο συγκεκριμένα τις προτιμήσεις που κυριαρχούν γύρο από αυτό και όχι μόνο , την άποψη που ίσως επικρατεί σχετικά με το δικό μου μεγεθος κτλ. Ναι όπως καταλαβαίνετε νιώθω την ανάγκη να γίνω αποδεκτή αναμενόμενο και λογικό πιστεύω για μία κοπέλα στα 21. Μέσα από την μικρή μου έρευνα αναμενόμενα κατέληξα στο ότι δεν θεωρείται και το περισσότερο επιθυμητό το στήθος που έχω, αν πω ότι έπεσα από τα συννεφα ψέμα θα είναι. Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε εσείς σύμφωνα με την προσωπική σας εμπειρία , γούστο κτλ είναι κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί σέξι μια γυναίκα με μικτό στήθος; Ίσως φάω κράξιμο από τον γυναικείο πληθυσμό με παρόμοιο χαρακτηριστικο αλλά δεν το λέω τυχαία , σε μια σύντομη αναζήτηση στο google παύοντας για σέξι γυναίκες τα μόνα αποτελέσματα που θα βγούνε είναι γυναίκες με πλούσιο μπουστο άντε μέτριο το λιγότερο. Επίσης σε κάθε δεκάδα που έχει βγει με τις περισσότερο σέξι γυναίκες του κόσμου όλες έχουν το ίδιο χαρακτηριστικο. Ναι το έχω ψάξει αρκετά το θέμα. Ναι έχω μεγάλο κόμπλεξ και φαίνεται το ξέρω και η ίδια για να σας προλάβω. Θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε μπορεί μια γυναίκα με μικτό στήθος να είναι σέξι; Γιατί πραγματικά τα δεδομένα που έχω εγώ το αντίθετο μου δείχνουν, μπορεί κι να είναι δεν ξέρω , για αυτό κάνω την εξομολόγηση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι η αυτοπεποίθηση σου κοπελιά... Όσο έχεις αυτοπεποίθηση με το στήθος σου τόσο πιο σέξι θα το θεωρώ Εγώ.... εστίασε σε άλλα πράγματα γιατι όσο σκέφτεσαι το πρόβλημα (που δεν υπαρχει)τόσο θα μεγαλώνει. ..Όπως ο πονοκέφαλος...Όσο το σκέφτεσαι τόσο χειροτερεύει. ..
Σε ουκ ολιγους αρέσει ειδικά το μικρό στήθος. Βέβαια όχι στους περισσότερους. Αλλά και να μην αρέσει στο σύντροφό σου το στήθος σου, θα του αρέσουν χίλια δυο άλλα επάνω σου.
Δεν είσαι εμπόρευμα σε κρεοπωλείο..η θηλυκότητα ή το ποσο ελκύεις κάποιον είναι απο όλο το σύνολο...και όχι απο μέρη του σώματος...Επίσης προσωπικα δεν εχω κανένα θέμα με το μέγεθος του στήθους όπως και σε πολλούς φίλους μου...μην μένεις σε αυτά...εσωτερικό σου θέμα είναι και νομίζεις οτι σκέφτονται και οι άλλοι το ίδιο..ειλικρινά...και δεν σου χαιδεύω αυτιά. Την αλήθεια σου λέω...Προχώρα ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ