ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2018 | 17:06

Είναι νορμάλ;

Ρε παιδιά. Βλέπω ανθρώπους που βγαίνουν από σχέσεις (όχι πάντα με ωραίο και συναινετικό τρόπο) και μάλιστα σοβαρές και αμέσως στους 3-4 μήνες το πολύ, έχουν βρει νέο άτομο και δείχνουν πολύ χαλαροί και χαρούμενοι. Από τη μία χαίρομαι για την αισιοδοξία τους, από την άλλη με κάνει να αναρωτιέμαι τι στο καλό πάει λάθος μαζί μου και ένα χρόνο και βάλε ταλαιπωρούμαι από την σκέψη της προηγούμενης σχέσης μου. Δεν είναι καν ότι κράτησε πολύ ή ότι θέλω πίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι κυρίως γιατί απογοητεύτηκα πολύ από όσα έκανε και λίγο ή πολύ με θλίβει ακόμα. Θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει κάτι νέο αλλά απλά δεν μου βγαίνει, δεν νιώθω καλά, στεναχωριέμαι και το σκέφτομαι ακόμα οπότε λέω γ..α το, κάτι νέο απλά δεν θα δουλέψει. Είναι νορμάλ να μην έχεις επανέλθει τελείως τόσους μήνες μετά από μία άσχημη εμπειρία; Γιατί όλοι το κάνουν να μοιάζει τόσο απλό;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας έχει το δικό του χρονικό διάστημα «πένθους» όταν τελειώνει η σχέση. Άλλος 3-4 μήνες όπως λες και Εσυ και μετά τον βλέπεις χαλαρό και χαρούμενο, άλλος αμέσως την επόμενη μέρα ( συνήθως αυτοί έχουν από πριν τς γκόμενους και κερατωνουν) άλλος στο εξάμηνο κτλ...εγώ όταν βγηκα μετά από 3 χρόνια σχέσης και πήγα σε κλαμπ με παρέα ντρεπόμουν ακόμα και να κοιτάξω άλλον άντρα και όταν με πλησίαζαν έφευγα γιατί στο κεφάλι μου είχα ακόμα τον πρώην μου (βασικά στο μυαλό μου νόμιζα πως είχα ακόμη σχέση)..τελικά στο 5 μηνο τον ξεπερασα.
Αλλοι το κανουν για να ξεχασουν,αλλοι-ειδικα αν αυτοι πηραν την αποφαση να χωρισουν- το κανουν γιατι βρηκαν κατι καλυτερο..και εγω απορω αλλα περι ορεξεος..
Το λες και μόνη σου, έχεις απογοητευτεί και κάπως πιστεύεις ότι θα ζήσεις τα ίδια και χειρότερα. Αυτό, κουράζει. Επίσης, δεν μπορούν οι άλλοι να έχουν μέτρο για το πως θα ζήσουν το πως βιώνουμε εμείς τα πράγματα και τούμπαλιν. Οπότε άσε τις συγκρίσεις και προσπάθησε να δουλέψεις τα θέματα της πικρίας και να δεις ποια σημάδια αγνόησες τη προηγούμενη φορά στον άλλον αλλά και σε σένα κι όπως κυλήσει μετά η φάση. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να ταιριάζεις πραγματικά,αλλά αν δεν το προσπαθείς ή κλειστείς, το λες κι ακατόρθωτο.