Aσταμάτητη! Η Γκουίνεθ Πάλτροου μόλις λάνσαρε σάουνα κολονοσκόπησης ως μέθοδο αποτοξίνωσης

Aσταμάτητη! Η Γκουίνεθ Πάλτροου μόλις λάνσαρε σάουνα κολονοσκόπησης ως μέθοδο αποτοξίνωσης Facebook Twitter
11

Μετά τις πέτρες αιδοίου, τις αποτοξινωτικές δίαιτες πείνας, τα ρούχα φτιαγμένα από υλικό που χρησιμοποιούν οι αστροναύτες της NASA και κρατούν μακριά την αρνητική ενέργεια (!) τώρα η Γκουίνεθ Πάλτροου επανέρχεται με μία εξαιρετικά αμφιλεγόμενη και σίγουρα πανάκριβη μέθοδο αποτοξίνωσης και απώλειας κιλών. 

Τι προτείνει αυτή τη φορά η χολιγουντιανή σταρ που εναντίον της έχει στραφεί το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας; Μία πανάκριβη εγκατάσταση σάουνας που κάνει κολονοσκόπηση και κλύσματα με καφέ..!

Στον ετήσιο οδηγό αποτοξίνωσης που κυκλοφόρησε την προηγούμενα Τετάρτη οι ειδικοί συνεργάτες της ηθοποιού πρότειναν στο αναγνωστικό κοινό ένα εγχειρίδιο «σούπερ αποτοξίνωσης και ευεξίας», το οποίο περιλαμβάνει μία σάουνα αξίας 4.099 δολαρίων και προσφέρει υδροθεραπεία με καφέ στο κόλον.

Aσταμάτητη! Η Γκουίνεθ Πάλτροου μόλις λάνσαρε σάουνα κολονοσκόπησης ως μέθοδο αποτοξίνωσης Facebook Twitter

Η συσκευή περιλαμβάνει ένα γυάλινο τετράγωνο μπουκάλι με αντλία συμπίεσης και δύο καθετήρες σιλικόνης, έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίσει κανείς την απόληξη του παχέος εντέρου του από την άνεση του σπιτιού. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Implant O'Rama, απ' όπου και οι συντάκτες του περιοδικού της Πάλτροου εμπνεύστηκαν αυτή τη νέα μέθοδο «τα κλύσματα με καφέ μπορούν να ανακουφίσουν από την κατάθλιψη, το στρες, τις νευρικές κρίσεις και πολλά άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με αλλεργίες, αλλά και με νοσήματα που προκαλούν πόνο». 

Από την πλευρά τους οι επικεφαλής της Αμερικανικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας επισημαίνουν αυστηρά τα εξής: «Τα κλύσματα καφέ χρησιμοποιούνταν κατά το παρελθόν ως εναλλακτική θεραπεία διαφόρων νοσημάτων, μεταξύ των οποίων μορφές καρκίνου και χρόνια δυσκοιλιότητα. Παρ' όλα αυτά η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου δεν αποδείχθηκε ποτέ, ενώ γνωρίζουμε ελάχιστα για τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία κάποιου».

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για αριθμό θανάτων κατά το παρελθόν, ανθρώπων που επιχείρησαν να θεραπεύσουν εναλλακτικά οτιδήποτε ταλαιπωρούσε τον οργανισμό τους με κλύσματα καφέ, ενώ υπάρχουν αναφορές και για σοβαρές βλάβες στο ορθό από τη χρήση τέτοιου είδους θεραπειών... 

Φυσικά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου θα αγνοήσει τις συστάσεις γιατρών και ειδικών, υποστηρίζοντας μέχρι τέλους τις επιχειρήσεις της και τις απολύτως ανορθόδοξες και κάποτε επιβλαβείς μεθόδους και συνταγές ευεξίας που προτείνει μέσα από το Goop και τα έντυπα που υποστηρίζουν το site της. 

Με στοιχεία από το TheCut.com

It's Viral
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ξέρουμε ότι οι star πριν πατήσουν το κόκκινο χαλί κάνουν 5 μέρες αποτοξίνωση για να φύγουν όλα τα υγρά της κατακρατησης και λάμψει το προσωπάκι, φυσικά χωρέσει το πανάκριβο με 100000 κρυστάλλους φόρεμα.Ξέρουμε επίσης ότι τα μοντέλα σε κάθε πασαρέλα που κάνουν, γίνεται ένα κλυσμα για να καθαρίσει όλο το στομάχι και η κοιλιά και να φαίνονται πιο λεπτές, χωρίς φουσκωματακια και φυσικά τα super σφηνάκια με Καγιέν και ότι πιο καυτερό υπάρχει για να προλάβουν να κάψουν λίπος.Η αγαπημένη συνταγή της Donna Karan ;)Τώρα το τι κάνει η Paltrow, αλλού παπά ευαγγέλιο.Περαστικά!!
To κατεστημενο πολεμα με νυχια κ δοντια οτιδηποτε εναλλακτικο, που δεν παραγεται απο τις βιομηχανιες κολοσσους των εκατονταδων δισεκατομμυριων δολαριων. Οποιος εχει ψαχτει καταλαβαινει τι λεω
Γαλλικό βάζουνε που είναι απόσταγμα και χωρίς ιζήματα!:)...εικάζεται ότι έτσι η καφεΐνη απορροφάται άμεσα και μεταβαίνει στο συκώτι, το τονώνει και το αποτοξινώνει.