ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2018 | 22:03

Βοήθεια

Έπιασα τον πατέρα μου να κερατωνει την μητέρα μου . Τι να κάνω; Να της το πω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Να το πεις την ώρα του φαγητού στο τραπέζι μπροστά και στους δύο. Εγώ θα φανταζόμουν μια φράση τύπου: "Τελικά εσείς οι δύο έχετε ελεύθερη σχέση γιατί βαρεθήκατε να είστε παντρεμένοι ή μπαμπά απλά κερατώνεις τη μαμά στα κρυφά;" Είναι ήδη αρκετά ηλίθιο αν παίζουν κρυφτούλι μεταξύ τους ή από εσένα. Είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό σου και πρέπει να πάψει να σε απασχολεί.
Έτσι όπως το βλέπω έχεις τις εξής επιλογές:Το λες, με την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει αφορμή να βελτιώσουν την σχέση τους.Δεν το λες και αφήνεις τα πράγματα όπως είναι.Το λες και χωρίζουν.Το σίγουρο είναι ότι εάν το πεις η μάνα σου θα του φορτώσει και το ότι έγινες μάρτυρας όλου αυτού, πράγμα που φυσικά είναι αλήθεια.Τι θα διάλεγα εγώ;Δεν θα το έλεγα, αλλά θα έκανα μία ειλικρινή συζήτηση με τον πατέρα μου - με την σαφή προειδοποίηση ότι εάν ξαναδώσει δικαιώματα, θα το πω.Δεν θα ζητούσα να την χωρίσει, δεν θα ζητούσα από εδώ και πέρα να είναι πιστός -το τι κάνει στην σεξουαλική του ζωή, του δεν με αφορά- με ΑΦΟΡΑ όμως το τι κάνει στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ζωή, φορτώνοντάς μου πιθανόν ανασφάλειες και ενοχοποιητικά σύνδρομα από το πουθενά.Αλλά φυσικά εγώ δεν είμαι εσύ και όπως έχει πεί και ο Κλιντ Ίσγουντ σχετικά: Οι γνώμες είναι σαν τις κολ***δες όλοι έχουν από μία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ