ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2018 | 18:51

Δεν νοιωθο τιποτα πλεον..

Ειμαι σε μια σχεση 1,5 χρονο τωρα μα η σχεση απο την αρχη δεν ηταν καλη . Το αγορι που εχω μαζι του σχεση ηταν πολυ παρτακιας κοιταζε μονο τον εαυτο του και οχι εμενα αυτο ηταν που με θυμωνε εβγενε με φιλους με εμενα πολυ σπανια ουτε για ενα καφε δεν με πηγενε. Εγω ομως την κρατησα την σχεση επεμενα πως κατι θα αλλαξη ο 1 χρονος περασε ετσι σαν να μην εχω σχεση σαν να ειμαι μονη μου μονο ερωτικα βρισκομασταν και γενικα καθημερινα εστω 5 λεπτα πεταγοταν στο σπιτι μου να δει τι κανω. Μετα απο τον 1 χρονο συνεχιζοταν αυτη η κατασταση μεχρι και πριν 1 μηνα η ιδια κατασταση κοιταζε να περναει καλα αυτος σαν να μην υπηρχα ποτε μου εγω. Τωρα πριν λιγο καιρο του ζητησα να χωρισουμε καταλαβα πως δεν επρεπε να επιμενω σε κατι σε καποιον που δεν αλλαζει αλλα επεμενε πως μαγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε μεγαλο λαθος μου που δεν τον αφησα και του εδωσα ευκαιρια διοτι τωρα εχει αλλαξη το βλεπω ειναι γλυκος , τρυφερος, και βλεπω πως μου συμπεριφερεται πολυ ομορφα σε σχεση με πριν . Το θεμα ειναι οτι εγω πλεον δεν νιωθο ΤΙΠΟΤΑ πλεον δεν νιωθο ουτε ερωτικη ελξη ουτε που θελω να τον αγγιζω , ουτε να τον φιλησω, μα ουτε και να κανω ερωτα μαζι του. Δεν ξερω τα εχω βαλει με τον εαυτο μου που ξαφνικα εγω που εκανα προσπαθειες να αλλαξη πλεον δεν τον θελω ποια. Προσπσθω να νιωσο οπως παλια που ημουν πολυ ερωτευμενη μαζι του μα μου ειναι αδυνατον!
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι παίζει μ'αυτό το "νιώθο" βρε παιδιά;Τι κάνετε πολλοί αυτό το λάθος, ενώ τα άλλα ρήματα τα γράφετε σωστά, τι σας μπερδεύει;Επί του θέματος κοπελιά δεν είχατε και τίποτα ιδιαίτερο, μην υπεραναλύεις, κοίτα μπροστά.
Κοίτα λογικό το βλέπω να έχεις αδειάσει απο συναισθήματα από τι στιγμή που έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθούσες να του δώσεις να καταλάβει 5 πράγματα που σε ενοχλούσαν .Εδώ κολλάει το μόλις χάσουμε κάτι το εκτιμάμε γιατί μάλλον για να λές ότι άλλαξε, πήρε μπροστά με τον φόβο ότι θα σε χάσει .Αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο δώστου μια ευκαιρία, αν πάλι είναι τελεσίδικο αυτό που νιώθεις ξεκαθάρισέ το του και προχωρήστε και οι 2 παρακάτω.