ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2018 | 19:42

ο επομενος αν βρεθει στο αμπελαλε

Δε θα μου ζητησει να κανουμε παιδακια(με αλλον ηθελα παιδια)θα ακουει τζιμη πανουση και τον γκανταλφ μου.δε θελω ναναι θρησκοληπτος χριστιανος μου τη δινουν δε ξερουν ναγαπουν.θα με παντρευτει με ορθοδοξο γαμο και δε θα του αρεσει το προγαμιαιο σεξ.αν ειναι αθεος ναχει καλη προαιρεση για τον χριστιανισμο.να ειναι ροκας και πρωτο χακερι να εχει χιουμορ ξανθος ψηλος με πρασινα ματια και αδυνατος.να του αρεσουν οι ζουμερες και οι αθυροστομες αλλα γλυκες μικρες χριστιανοπουλες.να μου κανει τα χατιρια να μη βριζει να μη φωναζει να ειναι ευγενικος αλλα νταξει για χαρη μου να κατεβαζει το κοσμο αναποδα.νταξει δεν τον θελω και ναιναικο.αμα μου πληρωνει το ψυχιατρο και το σπιτι δε θα με χαλαγε.να ειναι τρυφερος στο μεταγαμιαιο σεξ.να θελει ναλαξουμε το κοσμο προς το καλυτερο να ειναι επαναστατης ανενταχτος αριστερος οχι φασιστακι του κκε.να του αρεσει η τεχνη να ειναι ψαγμενος.αυτα προς το παρον.ευχαριστω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Για να βρείς ανένταχτο αριστερό που ακούει Τζίμη Πανούση και θέλει ορθόδοξο γάμο χωρίς προγαμιαίο σεξ θα πρέπει να είσαι τρελό χακέρι η ίδια γιατί μόνο κρακάροντας το σύμπαν μπορεί να υπάρξει τέτοιο πράγμα.
Που να τον βρεις τωρα τον ξανθο πρασινομάτη (!) ψηλό αδύνατο ανένταχτο αριστερό που να του αρέσουν οι ζουμερές γλυκές χριστιανοπούλες. .. Σε βλέπω να βραχυκλώνεις με τόσες προσδοκίες και να καταλήγεις με κανέναν μουσάτο μελαχρινό με ποντικί μάτια. Και αυτοί ψυχούλα έχουν!