ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2018 | 01:38

έννοια

όταν κάποιος λέει: "έχω ένα αρνητικό, δεν μπορώ να μου επιβληθώ"τι εννοεί βρε παιδιά;
6
 
 
 
 
σχόλια
Και όπως συζητήθηκε στην "Α, μπα", αυτή είναι μία φράση "καμπανάκι". Σερβίρεται ως μια χαριτωμένη αδυναμία , την οποία οι περισσότεροι (γυναίκες/ανδρες) νομίζουν ότι μπορεί να αγνοήσουν ή, ακόμα χειρότερα, να βοηθήσουν να την αλλάξει, ενώ ουσιαστικά είναι δήλωση αποποίησης ευθύνης για ο,τι κουτσουκέλα συμβεί παρακάτω. Και όταν επέλθει σύγκρουση, το επιχείρημα είναι "μα, στο είχα πει". Πέταγμα της μπάλας και ενοχής στον άλλο. Γκολ από τα αποδυτήρια.Εν τέλει, όταν κάποιος/α λέει τέτοιες μαλακίες, μακριά.
Σου λέει πολλά αρνητικά: -παρορμητικός-ανώριμος-σου πετάει το μπαλάκι της ευθύνης, αφού σ' "ενημέρωσε"-εγωιστής * ένας λόγος που βάζουμε φρένο είναι επειδή νοιαζόμαστε και για τους άλλους Γενικά, δεν είναι ωραία κατάσταση: εκτός κι αν γουστάρεις να είσαι ο γονέας σε μια σχέση μ' ένα "ζημιάρικο παιδάκι".