ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2018 | 22:58

θα ήθελα την γνώμη σας

Καλησπέρα θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη για ένα θέμα που με απασχολεί λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή από μικρή που ήμουν δεχόμουν αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητες και από το περίγυρο μου γενικότερα λόγο την εμφάνισης μου στεναχωριομουν αλλά το ξεπερνουσα αλλά μια μέρα έγινε κατι παρα πολύ χοντρο το οποίο με βύθισε στην κατάθλιψη για 5 μήνες περίπου με την βοήθεια ψυχολογου ένιωσα κάπως καλύτερα μετά από αυτό που μου συνέβη αποφάσισα να αλλάξω και τον χαρακτηρα αλλά και την εμφάνιση μου έχω ήδη πάει σε πλαστικο και θα κάνω 3 συνδυαστικες επεμβάσεις στο πρόσωπο ακόμη βρίσκομαι σε δισταγμό αλλά δεν αντέχω άλλο αυτή την δυστυχία θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω τελικά
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν πιστεύω στις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πραγματικά ελάχιστες (πολυ ελαχιστες όμως) περιπτώσεις που ίσως ωφελούσαν. Δεν σε ξέρουμε, και δεν δίνεις αρκετά στοιχεια να πουμε κατι το ουσιώδες, αρα θα σου προτεινα να ζητησεις γνωμη από ένα οικείο σου προσωπο που σεβεσαι και εμπιστευεσαι. Μπορεί να μην έχεις κανενα ουσιαστικό πρόβλημα και όλα να είναι από την κοροιδια που εφαγες. Ανθρωποι που κανονικοί ή και ωραίοι εμφανιση μπορεί στο σχολείο να έχουν υποστεί κοροιδία για κατι τέτοιο.
Να κάνεις αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη.. Εσένα,όχι τους άλλους που λένε για να πουν.. Αν αυτή η επέμβαση σε κάνει χαρούμενη, να την κάνεις! Αν την κάνεις για να φανείς πιο όμορφη στους άλλους, μέσα σου πάλι ίδια θα έχεις παραμείνει, δε θα βιώσεις κάποια αλλαγή..!
Δεν θα σου πούμε ούτε εμείς ουτε κανείς τι θα κάνεις με τον εαυτό σου η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Θα αλλάξεις μόνο αν θες εσύ πραγματικά να αλλάξεις κ οχι επειδή έτσι προστάζουν τα ψευδής γεμάτα πλαστικές πρόσωπα στα Μ.Μ.Ε. και οι ανεγκέφαλοι που έχουν οι ίδιοι πρόβλημα και ανασφάλειες και ξεσπούν πάνω σου..και μην ξεχνάς κάτι.. Όλοι είμαστε όμορφοι αλλά σε διαφορετικά μάτια..