ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2018 | 15:11

Οικογένεια κόλλημα

Κάπου στα 53 σκέφτηκα κι εγώ να κάνω μια σχέση σταθερή για δημιουργία πιθανά οικογένειας κι όχι απλά σχέση για τη σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι αρκετά baby-face με αποτέλεσμα να κάνω γνωριμίες συνέχεια με πολύ μικρότερες ηλικίες. Θα μου πείτε γιατί δεν γνωρίζεις μεγαλύτερες γυναίκες? Ε, αυτό δεν γίνεται, επειδή είμαι αρκετά ντροπαλός κ δν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα, κάτι που περιμένουν οι μεγαλύτερες ηλικίες γυναικων από έναν άντρα, αφού εχουν μεγαλώσει με άλλα πρότυπα. Ενώ, με τις νέες γυναίκες είναι διαφορετικά τα πράγματα, όχι τελείως αλλά σε σημαντικό βαθμό. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω βρεθεί σε 3 σχέσεις που άρχισαν πάντα με πρωτοβουλία νεότερων γυναικών (δν γραφω ηλικίες γιατί θα βγουν όλες οι ελευθερες μεγαλοκοπέλες "σοκαρισμένες" και θα ωρύονται επειδή οι μικρές τους κλέβουν τους άντρες και θα με βρίζουν ως "μη κανονικό", καθώς και οι ελεύθεροι νεότεροι που ψάχνουν μάταια όντες μπακούρια...). Όλες οι προηγούμενες σχέσεις έληξαν γιατί μ έπιανε μια άμεση επιθυμία για δημιουργία οικογένειας, χωρίς να με νοιάζει ο τυπικός γάμος όμως. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να μπορέσω να βρω μια μεγαλύτερη γυναίκα και να μην ξενερωσω? Ή θεωρείτε ότι αν μια μικρότερη γυναίκα συμφωνούσε για δημιουργία οικογένειας θα έπρεπε να δεχτώ ή δεν θα ήταν τόσο επιμελής στα μητρικά της καθήκοντα με τα παιδια μας ούσα νεότερη? Ελεύθερα τα dislike κι οι χαρακτηρισμοί απ' τους στερημένους/ες, με διασκεδάζουν αφάνταστα, αλλά αν κάποιος θέλει να πει τη γνώμη του θα αποκτήσει κι ενδιαφέρον!
5
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκό μου 53 χρόνο ντροπαλό τρολ, για να κάνετε οικογένεια, χρειάζεστε μία γύναικα μέχρι 40 ας πούμε, άρα όντως θα είναι μικροτερή σας. Τώρα αν εσάς σας την πέφτουν 25 χρόνα, να τους ζητάτε να σας γνωρίσουν τις θείες τους . Καλή τύχη!
Το διαβάσαμε κι αυτό σήμερα.Ο σκοπός της εξομολόγησης, ποιος; Να σε ζηλέψουν οι "στερημένοι"; Να προσπαθήσει κάποιος να σου αλλάξει γνώμη για τις κατηγορίες που έχεις τοποθετήσει τις γυναίκες ανάλογα με την ηλικία τους; Να σου ζητήσουν συμβουλές οι συνάδελφοι παλαίμαχοι για το πώς να ρίχνουν στο κρεβάτι τις μικρούλες χωρίς να γκρινιάζουν οι σιτεμένες; Μήπως είσαι απλά troll με πολλά περιθώρια βελτίωσης των trolling skills σου;Στην περίπτωση που η εξομολόγηση είναι σοβαρή, τι να πω, ξεκόλλα το μυαλό σου, συνειδητοποίησε ότι μια γυναίκα δεν είναι η ηλικία της, και άντε, καλούς απογόνους για όσο προλάβεις να τους χαρείς.
Μουάχαχαχαχαχαα, 53 και θέλει οικογένεια...Μήπως ψάχνεις νοσοκόμα για τα γεράματα; Ή θες να βγαίνεις με την κόρη σου στα 18 (τι 18, και στα 5 βόλτα με το καροτσάκι) και να σου λένε "πανέμορφη η εγγονούλα σας";Καλή τρολλιά, εύγε....
Εδεσες σκοινί-κορδονι οτι οι μικρότερες σε ηλικία δεν κάνουν για οικογένεια κι ότι οι μεγάλες είναι ξενερωτες. Αυτό είναι το πρόβλημα, ξεκολλα. Νομίζω ότι σε έλκουν οι μικρότερες. Βρες μία που να θέλει οικογένεια, υπάρχουν πολλές.