ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2018 | 13:01

Πριν από λίγες ημέρες υπέγραψα συμβόλαιο υιοθεσιας

Για ένα σκυλάκι. Το ήθελα από πάρα πολύ μικρή να υιοθετησω ένα αδεσποτακι, γενικά να σώσω ένα ζωάκι από ένα καταφύγιο. Έχω ήδη υιοθετήσει μια γατούλα, η οποία είχε πολύ άσχημη ιστορία με πυροβολισμό, χειρουργεία και απομόνωση και παράλληλα φροντίζω και πολλές άλλες γάτες. Αλλά παιδιά με έχει πιάσει ένα άγχος για το σκυλάκι, άλλο πράγμα.. Φοβάμαι μήπως δεν είμαι ικανή, μήπως το αφήνω πολλές ώρες μονο του, μήπως το παραμελω.. Δεν μετανιωνω καθόλου, απλά φοβαμαι!
1
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκιά μου, είναι όμορφο που θέλησες να μοιραστείς τη ζωή σου μ'ένα άλλο πλάσμα και ακόμη πιο ωραίο που το υιοθέτησες.Η πράξη σου δείχνει τρυφερότητα και ενσυναίσθηση. Ο φόβος σου δείχνει υπευθυνότητα, καθώς στη σχέση που θα δημιουργηθεί εκείνο θα δεθεί μαζί σου και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αμοιβαίο. Σου υπόσχομαι, ότι θα του δημιουργήσεις τέτοια αισθήματα αγάπης και εξάρτησης, που δεν θα τα νιώσεις από κανένα άλλο ανθρώπινο ον,ότι και αν έχεις κάνει γιαυτό. Γι αυτή τη σχέση, λοιπόν, δεν χρειάζεται κανένα άλλο εφόδιο, παρα μόνο αγάπη από εσένα. Μην ανησυχείς για τις ώρες που θα λείπεις, φτάνει όταν γυρνάς να του δείχνεις ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο. Ούτως ή άλλως στο κλουβί ενός καταφυγίου ή στο δρόμο πάλι μόνο θα ήταν. Προχώρα και μη φοβάσαι, μόνο αγάπη χρειάζεται. Ποτέ μη λησμονήσεις ότι εσύ έχεις φίλους και οικογένεια, ενώ εκείνο μόνο εσένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ