Την περιουσία της εκκλησίας δίνει στην Κύπρο ο Χρυσόστομος

Την περιουσία της εκκλησίας δίνει στην Κύπρο ο Χρυσόστομος Facebook Twitter
12

Όλη την περιουσία της εκκλησίας στην Κύπρο διαθέτει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος  προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση. «Η εκκλησιαστική περιουσία είναι στη διάθεση της Κύπρου για τη σωτηρία της» είπε ο αρχιεπίσκοπος. Τη δήλωση αυτή έκανε εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου όπου είχε συνάντηση με το Νίκο Αναστασιάδη ενώ λίγο πριν τη συνάντηση του μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε :«Με τέτοια μυαλά που έχει η ευρωζώνη η Ευρώπη δεν θα κρατηθεί» και υποστήριξε ότι εάν οι Ευρωπαίοι συνεχίσουν σε αυτή την αδιάλλακτη στάση τότε η Κύπρος θα πρέπει σταδιακά να αποχωρήσει από το ευρώ και να επιστρέψει στη λίρα. Όπως είπε ο Χρυσόστομος, η εκκκλησία θα υποθηκεύσει την περιουσία της για να αγοράσει κρατικά ομόλογα και να ενισχύσει την οικονομία.

Τόνισε ακόμη ότι οι Ευρωπαίοι εποφθαλμιούν την ΑΟΖ της Κύπρου και πως κάποια στιγμή και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πει όχι στην τρόικα.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Με τι μούτρα ρε Έλληνες τραγοπαπάδες θα κυκλοφορήσετε μετά από αυτή την δήλωση; Σφυρίζετε κλέφτικα εδώ και 4 χρόνια κάθε φορά που ακούτε για φόρους και ο άλλος τα δίνει όλα (θεωρητικά). Η Κύπρος θα μας ξευτιλίσει εντελώς.
Στην Κύπρο τα σχολικά βιβλία είναι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, όχι Παιδείας και Θρησκευμάτων όπως στην Ελλάδα. Αυτή είναι η διαφορά της Παιδείας μεταξύ των δύο χωρών. Εδώ εμφανίστηκαν βουλευτές σήμερα το πρωί, οι οποίοι έχουν υπάρξει και παράγοντες στο εν λόγω υπουργειο παλαιότερα, που έπσευσαν να κατακεραυνώσουν τις δηλώσεις του Χρυσοστομου και να τον χαρακτηρίσουν ως άκρως παρεμβατικό, κι ... "ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν είναι έτσι τα πράγματα.."
Ας πει κάποιος στον πάπαρδο ότι δουλειά της εκκλησίας είναι να φροντίζει τα του οίκου της και όχι να κάνει πολιτική. Αν αυτό το δέχονται οι Κύπριοι, δεν θα το δεχτούν οι Έλληνες.
Ναι αμέ, οι Έλληνες καμαρώνουν και το καταπίνουν αμάσητο που οι πάπαρδοι άμα ακούσουν για φορολόγηση της εκκλησίας θα ξεσηκωθούν και θα κρύψουν τα παγκάρια
Όταν υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν εσένα , Πασόκοι και Νεοδημοκράτες δλδ.... άντε να δούμε φως ! Μέτρα τα dislike που τρως σε κάθε σου ανάρτηση και κάτσε και σκέψου ! Δεν είναι κακό να ανοίγουμε το μυαλό μας που και που !
leonidasmΣωστά, ενώ τα συριζόπουλα έγιναν προσφάτως και θρησκευάμενα μαζί με τους καμμένους. Συγκινηθήκατε που είπε ο πάπαρδος ότι θα δώσει την εκκλησιαστική περιουσία; Αν ήταν σωστός, θα την έδινε χωρίς να ανακατεύεται στην εξωτερική και οικονομική πολιτική. Αυτός χθες έλεγε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός τους, την ώρα που ο τελευταίος ταξίδευε για διαπραγματεύσεις στη Ρωσία , ότι πρέπει να γυρίσουν στη λίρα και άλλα πολλά που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Όπως δεν είναι δική του δουλειά και κανενός παπά να λέει τι πρέπει να κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Εκτός αν τα συριζόπουλα έχουν επιλεκτική ανοχή στις έξωθεν παρεμβάσεις.Τα dislikes δεν θα με αποτρέψουν από το να λέω τη γνώμη μου.mariluΜάλλον εσύ πρέπει να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τις δηλώσεις του και εκτός από την προσφορά του να προσπαθήσεις να καταλάβεις και τα υπόλοιπα.eren, οι παπάδες σε όλον τον κόσμο ίδιοι είναι. Για το παγκάρι τους τα κάνουν όλα.