ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 11:23

Γιατι τοσο δυσκολα?

Δεν ξέρω τι να κάνω για να γυρισει παλι σε μενα....τον αγαπαω τρελα τον σκεφτομαι συνεχεια αλλα αυτος μου στελνει μονο αραια και που δεν μου λεει πλεον να βρεθούμε .χθες του ειπα να βρεθουμε καποια στιγμη αν θελει και μου ειπε "οποτε θελεις να μου πεις και το κανονίζουμε"...το πήρα κάπως σαν ερωτικο υπονοουμενο γιατι τις τελευταίες φορες ερχοταν καναμε σεξ και εγω εβλεπε οτι ελιωνα για αυτον.σκεφτομαι να περιμενω να δω αν θα μου πει εκεινος να βρεθουμε. . Τι λετε? Ξερει οτι ειμαι εκει για αυτον . Δεν ξερω τι κανει στη ζωη του.εγω τον αναπολω ζω για αυτον αλλα εκείνος δεν κανει καμια προταση να με δει.ενα μήνα τωρα απλα στελνουμε μηνύματα....Είμαι τοσο χαμένη.δεν μπορω να προχωρησω.τι συμβουλη μου δίνεται εφοσον νιωθω να ειναι η αγαπη της ζωης μου?
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο μόνος τρόπος να γυρίσει ειναι: Μαγισσες, καφετζούδες, αστρολόγες (σε Live, αλλα και με τηλεφωνο). Πιάνει πάντα με κοπέλες σαν κι εσένα και με μεγάλη επιτυχία (για τις μάγισσες, καφετζούδες κλπ)
Για σενα μπορει να ειναι η αγαπη της ζωης σου , αλλα γι αυτον πιστευεις ισχυει το ιδιο; Απ αυτα που λες, πολυ χλιαρος μου ακουγεται και οτι θελει και διατηρει αυτην την κατασταση μαλλον για αλλους λογους.Μην του στειλεις, πιστευω δεν βρισκεστε καθολου στην ιδια φαση.Ψαξε να βρεις καποιον που θα "λιωνει" πραγματικα για σενα, μην ξοδευεις αλλον χρονο στον συγκεκριμενο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ