ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 20:02

γιατι πολλοί ρωτήσατε..

ειμαι η εξομολόγούμενη του "και τωρα τι?"..το φετίχ του είναι τα ποδία..πολυ θα ήθελα να του το καλύπτω αλλα δεν γίνεται γιατί με βάση αυτόν δεν έχω τον κατάλληλο τύπο πατούσας που θα ηθελε να εχω ..αρα δεν γίνεται να διεγερθεί μαζί μου..ναι αυτό.
17
 
 
 
 
σχόλια
Xαχαχα! Ναι. Με αντιστροφή των δύο. Βέβαια το "δεν θα μπορούσα" μας μπέρδεψε. Δεν πήγε το μυαλό μου σε ανατομία. (ή αν πήγε τέλος πάντων πήγε στο "δεν διαθέτω πέος")
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις κολλήσει, ουσιαστικά δεν είχατε σχέση. Μάλλον δεν έχεις κάνει ολοκληρωμένη σχέση ως τώρα και σου άφησε κάποιο απωθημένο ο συγκεκριμένος. Το μόνο σίγουρο είναι πως και να τον "κάλυπτες" εσένα δεν πρόκειται να σε ικανοποιούσε όπως θα είχες ανάγκη άρα νόημα δεν έχει ν αναρωτιέσαι και να σε απασχολεί, απλά ξεκόβεις.
Εγω εχω την εξης αποψη: Αν σε αγαπαει πραγματικα, θα βρισκει πανεμορφα τα ποδια σου...γιατι ειναι πανεμορφα. Αν δεν τα βρισκει σημαινει οτι δεν ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι σου αρα δεν σου αξιζει. Βρες καποιον που να σε κανει να νιωθεις μοναδικη, και οχι καποιον που θα σε κανει να νιωθεις λιγη, γιατι πολυ απλα δεν σου αξιζει!
To πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γνωρίζετε ή δεν κατανοείτε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλετε να μάθετε. :/Λέμε δεν λειτουργεί όπως ο μέσος όρος. Πώς το λένε!
Μάλιστα. Συνηθισμένο φετίχ και εκπλήσσομαι στο πόσο ιδιαίτερα κριτήρια πρέπει να είχε. Βέβαια εκτός από το πώς είναι το πόδι έχει να κάνει και με το τι κάνει το πόδι (αν με εννοείς).Πάντως νομίζω ότι αν το θέτει έτσι (δεν έχεις το κατάλληλο πόδι για να καυλώσω) είναι ολίγον ανειλικρινής επειδή οι ποδολάγνοι σκανάρουν τα πόδια σαν ραντάρ πριν καν φτιάξουν σχέση. Εύχομαι γρήγορα να το δεις στις πραγματικές του διαστάσεις το πράγμα.
Η διέγερση πρέπει να ειναι αμοιβαια και εγκεφαλικη. Συνεπώς, ισως να μην έπρεπε κι εσενα να σε διεγείρει ο συγκεκριμένος.Υποθέτω, ότι αν επιθυμούσε, θα έβρισκε σε σενα και κατι αλλο που θα του ανέβαζε τη λίμπιντο. Μηπως σου αξίζει κατι αλλο;