ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 16:06

Εγώ αυτό πιστεύω. Εσείς;

Δεν μπορούν να κάνουν σχέση με διάρκεια δυο άνθρωποι με πολύ διαφορετικό ερωτικό παρελθόν. Αναφέρομαι σε περιπτώσεις με χαώδη διαφορά. Είναι ενδεικτικά αυτά τα πράγματα για τον χαρακτήρα του άλλου. Μην υποστηρίζουμε ανοησίες όπως μερικοί που λένε πως δεν έχει σημασία τι μουσική ακούει ο καθένας. Ολόκληρη κοσμοθεωρία δείχνουν αυτά τα πράγματα. Σε τι άλλο μπορεί να βασιστεί κανείς για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και να γνωρίσει τον άλλον; Είναι αυτό που βλέπουμε, η εικόνα δηλαδή και τι δηλώνει κανείς μέσα από αυτή, και ο τρόπος που ζούμε. Πρόσφατα γνώρισα έναν άντρα . Έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δυο πως μας ενδιαφέρει κάτι μόνιμο. Πριν από λίγο μιλούσαμε και μου είπε πως μπορώ να τον ρωτήσω ότι θέλω. Τον ρωτάω πόσες σχέσεις έχει κάνει. Και μου απάντησε "δεκάδες". Ο άνθρωπος είναι 39. Τον ξαναρώτησα και μου διευκρίνισε πως οι σχέσεις ήταν 5, αλλά έχει πάει με δεκάδες γυναίκες. 5 σχέσεις και δεκάδες γυναίκες.Μπα, δεν θα πάρω. Παραχωρώ στην επόμενη αυτή την όχι και τόσο ξεχωριστή τιμή.
7
 
 
 
 
σχόλια
Βρε τον πόρνο! Σα δεν ντρέπεται! 39 χρονών και έχει ήδη 5 σχέσεις και έχει πάει και με δεκάδες γυναίκες! Καλά του έκανες, του ξετσίπωτου!Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ με 2eyes!
αυτή η ερώτηση "με πόσες-πόσους ΄έχεις πάει ?"πόσο άστοχη είναι !μήπως θέλετε να σας πουν τον ακριβή αριθμό ?και να πει ένα νούμερο ξέρετε αν λέει αληθεια?ή μπορείτε να το τσεκάρετε ποτέ?απορώ γιατί ρωτάτε !!! ποια απάντηση θα θέλατε να ακούσετε????
Δικαίωμά σου. Απλά λυπάμαι που ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις ότι παρόμοιες πορείες στη ζωή (π.χ. οι αντρες που πηγαν με πολλες) μπορεί να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε διαφορετικούς προορισμούς. Καποιοι δε θα αλλάξουν ποτέ και κάποιοι θα αλλάξουν για πάντα.Μου φαίνεται ότι λειτουργείς με το φεμινιστικό κλισέ "once a pig, always a pig". Ή για να το πω αλλιώς, δεν είναι όλοι οι άντρες γουρούνια (μετριοπαθής φεμινιστική τάση), άλλα όσοι είναι, είναι για πάντα.Λάθος. Αλλά όπως είπα, δικαίωμά σου να το πιστεύεις.