ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2018 | 01:49

... Γράμμα στο παρελθόν

Δεν ξέρω γιατί, αλλά συνεχίζω να σε αγαπώ ακόμη. Ο θυμός που έχω για εσένα και για εμένα μια έρχεται την άλλη φεύγει, αλλά μου λείπεις είναι σα να έχω χάσει κάποιον, είναι περισσότερο σκληρό από όσο περίμενα. Πολλές φορές θέλω να κλαψω, αλλά τότε πονάω ακόμη περισσότερο. Το αλκοόλ βοήθησε λιγάκι γιατί πονάω με αφήνω να νιώσω και μετά δεν θυμάμαι πολλά, θυμάμαι μόνο ότι μίλησα, είπα αυτά που ήθελα ή τα έγραψα και μένει μονάχα μια πικρή γεύση με την εικόνα σου, το θάβω καλά μέσα μου μέχρι την επόμενη φορά που θα πιω και θα είμαι για λίγο ελεύθερη και ικανή να αντέξω τον πόνο.καποια στιγμή θα περάσει ή και όχι, αλλά θα μάθω να το διαχειριζομαι. Ελπίζω να είσαι καλά, πραγματικά καλά. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινα μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου, ειναι πολυ κριμα να καταστρεφεις τον εαυτο σου για καποιον. Το αλκοολ ειναι οτι χειροτερο. Σε αλλαζει, σε κανει να μην εισαι ο εαυτος σου, θα σου πω κατι και αν θελεις σκεψου το. Εχασα σχεδον ολες μου τις φιλες γιατι καθε φορα που βγαιναμε επινα..επινα λιγο ενα ποτηρια αντε 2 αλλα με πειραζε..και ξεφτυλιζομουν, τις εκανα ρεζιλι γιατι χορευα συνεχεια..πλεον το εχω κοψει αλλα εχασα πολλες φιλες και το κυριοτερο την εμπιστοσυνη στους ανθρωπους που ηταν διπλα μου. Το αλκοολ δεν ειναι παιχνιδακι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ