ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2018 | 01:02

Σχεση απο αποσταση

Καλησπερα σας θα ηθελα τη βοηθεια σας κι εγω με τη σειρα μου.. Εδω και 1,5 μηνα ειμαι με ενα παιδι αλλα δυστυχως λογω σπουδων ζουμε σε διαφορετικες πολεις(εκεινος Αθηνα εγω Γιαννενα). Με το παιδι αυτο γνωριζομαστε αρκετα χρονια και μαλιστα για ενα μεγαλο διαστημα καποια χρονια πριν ημασταν μαζι αλλα το πραγμα εσπασε την πρωτη χρονια που μπηκε στο πανεπιστημιο.. μου ειχε πει τοτε οτι ηθελε να ειναι στη ζωη μου και για ενα χρονο μιλουσαμε κανονικα και μαλιστα το διαστημα πριν τα ξανα βρουμε μου ελεγε συνεχεια υπονοουμενα για εμας και τη σχεση μας. Τελικα βρεθηκαμε τα φτιαξαμε και μου ειπε μαλιστα οτι θελει να ερθει και Γιαννενα να με δει.. Ομως τον τελευταιο καιρο τον βλεπω οτι ειναι καπως πιο χαλαρος ας το πω με την επικοινωνια μας.. Δηλαδη δε μιλαμε παρα πολυ και οταν καποια στιγμη τον ρωτησα αν ειμαστε καλα μου ειπε να μην ανησυχω και πως ολα ειναι ενταξει.. Αλλα τον ρωτησα εαν θα ερθει να με δει καθολου και μου ειπε οτι την περιοδο που θα ηθελε να ερθει προεκυψε ταξιδι στο εξωτερικο λογω των σπουδων του. Τοτε εγω του ειπα οτι αν ειναι θα ξανα βρεθουμε μια και καλη το καλοκαιρι αλλα εκεινος ειπε οτι του εχω λειψει και οτι θα προσπαθησει να ερθει καποια στιγμη αργοτερα.. Αλλα το βλεπω ακατορθωτο.. Απο την αλλη πολλες φορες οταν μιλαμε μεσω μηνυματων θα συμβει να μου αφησει αναπαντητο το μηνυμα και ενω του εχω πει οτι με ενοχλει ενω το διορθωνει αρχικα μετα συνεχιζει τα ιδια.. και καποιες φορες οταν του μιλαω για τους φιλους μου αλλες δειχνει να ζηλευει και αλλαες να ειναι κουλ.. Ζηταω τη βοηθεια και τις συμβουλες σας για το εαν αξιζει να κανω μια προσπαθεια και να συνεχισω οσο παει αυτη η σχεση απο αποσταση.Υ.Γ:οταν τον ειχα ρωτησει εαν θελει μονο σεξ η σχεση με την επανασυνδεση μας μου ειχε πει οτι δε θελει μονο σεξ και πως ξεκιναμε και βλεπουμε πως θα παει αλλα δε θελει να περασουμε παλι τα ιδια οπως στο παρελθον που χωρισαμε παλι.
7
 
 
 
 
σχόλια
"Εδω και 1,5 μηνα ειμαι με ενα παιδι αλλα δυστυχως λογω σπουδων ζουμε σε διαφορετικες πολεις. [...]για ενα χρονο μιλουσαμε κανονικα και μαλιστα το διαστημα πριν τα ξανα βρουμε μου ελεγε συνεχεια υπονοουμενα για εμας και τη σχεση μας. Τελικα βρεθηκαμε τα φτιαξαμε και μου ειπε μαλιστα οτι θελει να ερθει και Γιαννενα να με δει."Αλλά προφανώς δεν ήρθε."Σχέση" που διεκπαιρεώνεται μέσω μηνυμάτων και συνομιλιών σχέση ΔΕΝ είναι. Κι από κει αρχίζουν μεγάλες και σοβαρές παρεξηγήσεις.
Δεν αποκλείεται. :DΓια την αξιολόγηση συμφωνώ. Έλα που μου χρησιμεύει για υλικό όμως. (Στο FB είμαι ήσυχη επειδή δεν έχω δική μου σελίδα και επομένως τα πελατειακά είναι συγκεκριμένων ενδιαφερόντων που δεν εμπίπτουν)
γιατι βρε κοριτσακι μου χανεις την ζωη σου σε τετοιες μαλακιες?φοιτητρια στα γιαννενα εισαι,απολαυσε το αυτες οι στιγμες δεν θα ξαναρθουν.κανε εκει την ζωη σου κ ασε τις σαχλαμαρες με τις σχεσεις σε αποστασεις.οσον αφορα τον αλλον,ειναι φανερο οτι βαρεθηκε την ολη διαδικασια.κοιτα να βαρεθεις κ εσυ!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ