ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2018 | 19:36

παιδιά sos

Γνώρισα μια κοπέλα που της έστειλα αίτημα φιλίας στο facebook.Μιλάγαμε περίπου 1-2 βδομαδες και κανονίσαμε για χθες βραδάκι νωρίς για πρώτο ραντεβού.Συναντηθήκαμε,χαιρετηθηκαμε και ξεκινήσαμε να περπατάμε για να πάμε για ποτάκι στο κέντρο.Δεν πέρασαν 2 λεπτά και μου λέει "Συγγνώμη αλλά δεν είμαι καλά ξύπνησα με πυρετό και δεν νιώθω καλά καλύτερα να κανονίσουμε τις επόμενες μέρες".Μου φάνηκε πολύ περίεργο επειδή είχε έρθει πολύ φτιαγμένη για άρρωστη.Τέλος πάντων το ακυρώνουμε μου λέει χίλια συγγνώμη και φεύγουμε.Της έστειλα σήμερα ένα απλό μήνυμα το μεσημέρι αν είναι καλά και δεν μου έχει απαντήσει.Τι να κάνω να ξανα στειλω τις επόμενες μέρες ή όχι?
14
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω πως αν είχε όντως πυρετό θα σου έλεγε από πριν ότι δε νιώθει καλά και θα το ακύρωνε. Άρα το πιο πιθανό είναι να σου είπε ψέμματα. Και είναι πολύ άσχημο να σε κοροϊδέψει έτσι. Θα σου πρότεινα για να είσαι σίγουρος ότι σου είπε ψέμματα να συνεχίσεις να μιλάς λίγο μαζί της,και αν δεις ότι δεν είναι πρόθυμη να ξαναβγείτε καλύτερα να ξεκόψεις μαζί της.
Μα πραγματικά...παντελής έλλειψη τρόπων. Τουλάχιστον μπορούσε να πει "δεν με ενδιαφέρεις αλλά μιας και κάναμε κι οι δυό τον κόπο ας πιούμε έναν καφέ μαζί". Τελείως χύμα αντιμετώπιση λες κι ο άλλος είναι χαρτομάντηλο.
Γιούζερ θα σε παρακαλέσω όταν ''συζητώ'' με τη φίλη μου την Καραβάν, να συμμετέχεις (προς Θεού δε λογοκρίνουμε κανέναν) εφόσον έχεις κάτι χρήσιμο να προσφέρεις και όχι ειρωνευόμενος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καθυστέρησα φίλτατε Διογένη μου αλλά εσείς έχετε τον τρόπο σας να επιστρέφω επειδή είστε ακριβώς alpha. :)Και κύριος αντάμα! Δεν τον κατέχουν όλοι αυτό το συνδυασμό.
Δεν της άρεσες εμφανισιακά. Γι' αυτό καλύτερα πόνταρε σε γνωριμίες από κοντά να γλιτώνεις και αυτή την ματαίωση. Δεν είναι ότι πιάνετε ενδιαφέρουσες κουβέντες και ταιριάξατε σαν παρέα έστω. Κοιτάτε φωτογραφίες, αποκτάτε μια άποψη και μετά απογοητεύεστε γιατί άλλο περιμένατε.
Κοίτα αφού ρώτησες θα σου το πούμε ωμά. Η κοπέλα ήταν χύμα στο εκοψε μαχαίρι στα ίσα. Οχι και πολυ ευγενικο.Προφανώς ψάχνεται, κανονίσατε, σε είδε, δεν της άρεσες και κατάλαβε ότι θα χάσει τον χρόνο της. Σκληρό αλλά η αλήθεια. Μην στειλεις αγορι μου δεν αξιζει και σταματηστε μεσω φβ θα γνωρίσεις κάποια κοπέλα απο κοντα να σε εκτιμησει, να γνωρισει τον χαρακτηρα σου και να περασετε εποικοδομητικο χρονο παρεα
Ε καλά το "είμαι άρρωστη να κανονίσουμε άλλη φορά" δεν το λες ούτε χύμα ούτε μαχαίρι ούτε και ίσα!! Θα μπορούσε να του πει απλά δεν ενδιαφέρομαι να γνωριστούμε. Πίστεψέ με πολύ πιο ευγενικό είναι αυτό παρά να λέει μουφα ψέμματα που δεν την πιστεύει ούτε ο πιο ψεύτης του πλανήτη!!