ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 13:30

Εξομολογηση

Πιστευετε στη μια αγαπη και παντοτινη;Μια φορα αγαπησα στην εφηβεια και παρολο που εχω ζησει τη ζωη μου,παντρευτηκα,χωρισα,εκανα ενα παιδι το μυαλο μου δεν μπορει να ακυρωσει εκεινον..Εχουμε μια μικρη τηλεφωνικη επαφη που και που ολα αυτα τα χρονια..Φυσικα δεν θα τον εχω ποτε ουτε του χω πει τπτ εφοσον εχει γυναικα και παιδια..Δεν ειναι αυτος ο σκοπος,ξερω πως δεν θα τον εχω ποτε αλλα πως γινεται να μην μπορω να τον διωξω απο μεσα μου;
9
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά μην αναλώνεσθε σε καταστάσεις ανούσιες,αυτό δεν είναι αγάπη ούτε έρωτας ούτε φλερτ είναι κάτι ανώτερο το οποίο έρχεται από το υπερπέραν και σε μαγνητίζει και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω?
Τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα ,πρέπει να είναι οι απεσταλμένοι του θεού*εκπτωτοι ¨Αγγελοι* οι Νεφελίμ ερχόμενοι στη γη προς βοήθεια των ανθρώπων.
Μήπως δεν περνάς καλά στην καθημερινότητά σου και σκέφτεσαι/ονειροπωλείς αυτόν για να ξεφύγεις? Αν περνάς καλά, θα μπορούσες να τον έχεις στο μυαλό σου ως τέλειο επειδή δεν έτυχε να είστε μαζί (ή έτυχε?) ώστε να δεις και αρνητικά του.. Αλλά τηλεφωνική επαφή χρόνια χωρίς να γίνεται κάτι, κρίμα είναι να αφιερώνεις εκεί το χρόνο σου, εκτός αν είστε φίλοι τι να πω. Αν το πάρεις απόφαση ξεκίνα να κοιτάς άλλους, ξεκίνα καινούρια ενδιαφέροντα να γνωρίσεις άλλους, και ψυχολόγο να σου έλεγα αν δεν μπορείς με τίποτα να ξεκολλήσεις.
Μήπως να αφήσεις τις τηλεφωνικές επαφές μαζί του και να επικεντρωθείς στη ζωή σου; Τον έχεις στο μυαλό σου σαν τον απόλυτο έρωτα γιατί δεν το έζησες. Μην χάνεις χρόνο με ανεκπλήρωτους έρωτες. Μια φορά ζούμε:)
Μια αγάπη μπορεί να είναι παντοτινή, πρόβλημα είναι όταν δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να ζήσει το παρόν του με πληρότητα και κρυβόμαστε σε μια φαινομενική ζωή. Γιατί αφού τον αγαπάς δεν είστε μαζί; Αλήθεια ο τωρινός άνθρωπος που είναι ο εφηβικός έρωτας ξέρεις αν είναι ο ίδιος; Αν τον δεις θα ριγήσει όλο σου το είναι; Μήπως είναι απλά αναμνήσεις;Δεν ζούμε ολοκληρωμένα στην ώρα του κάποτε και μετά το θεοποιούμε. Εκτός κι αν είστε η εξαίρεση, που ηλεκτρίζεται ο χώρος όλος όταν είστε μαζί... Αλλά είναι σπάνιο. Απλά η πρώτη φορά έχει πάντα μια ένταση, είναι το απρόσμενο αλλά θα σου πω κάτι... το κάθε άτομο είναι μοναδικό κι η αγάπη που νιώθεις γι' αυτόν κάτι ιδιαίτερο. Καμιά μου αγάπη δεν είναι ίδια με τις άλλες, σίγουρα κάποιες είναι πιο δυνατές...
Όχι, δεν πιστεύω στην μια αγάπη και παντοτινή. Πιστεύω όμως στην εξιδανίκευση και είναι κάτι που δεν προσφέρει ρεαλιστική προοπτική πέρα από το να βασανίζεις τον εαυτό σου.