ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2018 | 14:15

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις.

Μια νεαρή σύζυγος πιάνει τον 30χρονο άντρα της στα πράσα με 54χρονη. Τι κάνει; Ορμάει να βγάλει τα μάτια της γυναίκας, την οποία γνωρίζει εξ όψεως. Βρίζει υστερικά και την αποκαλεί γριά πουτάνα.Ο άντρας καταφέρνει με τον καιρό να ηρεμήσει την γυναίκα του, το ζευγάρι μένει μαζί.Μετά από λίγο καιρό ο άντρας προσεγγίζει ξανά την 54χρονη. Εκείνη ενδίδει. Το μαθαίνει ο άντρας της αυτή τη φορά, και την εγκαταλείπει. Μετά από αυτό, ο 30χρονος κοιμάται συχνά στο σπίτι της 54χρονης λέγοντας στη γυναίκα του διάφορες δικαιολογίες. Η νεαρή σύζυγος φαίνεται να τον παρακολούθησε, μια νύχτα χτυπάει το κουδούνι και ξεσηκώνει την γειτονιά με τις φωνές της. Η 54χρονη βγαίνει στην πόρτα και της ζητάει να απομακρυνθεί από το σπίτι της. Η νεαρή αρχίζει και τη βρίζει αποκαλώντας την ξανά γριά πουτάνα. Η 54χρονη της απάντησε πως αν ο άντρας της προτιμά μια γριά πουτάνα από την ίδια, το πρόβλημα είναι όλο δικό της. Η νεαρή της όρμησε και την έπιασε από τα μαλλιά. Τότε βγήκε και ο 30χρονος και μπήκε στη μέση, λέγοντας στη γυναίκα του να φύγει. Η γυναίκα αφού απομακρύνθηκε πήρε πέτρες και έσπασε ένα παράθυρο. Η 54χρονη κάλεσε την αστυνομία η οποία πήρε σηκωτή την νεαρή. Η 54χρονη πήρε την πρωτοβουλία μετά από όλα αυτά και χώρισε οριστικά με τον 30χρονο. Εκείνος για 5 μήνες επέμενε, αλλά η γυναίκα ήταν ανένδοτη. Έχει προχωρήσει άλλωστε σε σχέση με άλλον άντρα.Ο 30χρονος μένει ξανά με την νεαρή σύζυγο, η οποία αποδείχτηκε πως ήταν έγκυος και έχει φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Η νεαρή σύζυγος ασχολείται ακόμη με την 54χρονη, και την συκοφαντεί σε όλο τον κόσμο. Διαδίδει πως εκείνη την έπεσε στον άντρα της, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Ο σύζυγός της την πολιορκούσε για μήνες. Διαδίδει ακόμη πως η 54χρονη ήθελε να την χωρίσει, αυτό επίσης δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν θέλησε να την χωρίσει, αν το ήθελε τώρα η νεαρή δεν θα είχε σύζυγο δίπλα της. Η 54χρονη μαθαίνει ακόμη πως η νεαρή διαδίδει σε όσους δεν την γνωρίζουν, πως πρόκειται για μια γριά, άρρωστη και άσχημη γυναίκα. Η 54χρονη είναι μια υγιέστατη και ωραία γυναίκα η οποία προσέχει τον εαυτό της και περνιέται για πολύ νεότερη. Ο μελλοντικός σύζυγος της 54χρονης την προτρέπει να βάλει δικηγόρο ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεση ώστε να κλείσει το στόμα της νεαρής συζύγου. Η 54χρονη το σκέφτεται. Τι να κάνει;
12
 
 
 
 
σχόλια
Αρκετές οι ηθικολογίες! Αν και φιλότιμη (ή όχι;) η προσπάθεια σου να φανείς όσο πιο αντικειμενική γίνεται με τη χρηση τρίτου προσωπου, εντούτοις εις μάτην κοπιασες όπως μαρτυρούν τα ανωτέρω σχόλια. Εξαλλου το έκδηλο συναίσθημα στις αναφορες σου στην κοπέλα, μάλλον εξαγριώνει ακόμη πιο πολύ το πληθος. Ας είναι. Δε θέλω να σταθώ εκεί.Διακρίνω στοιχεία ιστριονικής προσωπικότητας αλλά σαφές συμπέρασμα μέσω ιντερνετ πώς να βγάλεις; Απλά το αναφέρω ως πιθανότητα. Επίσης η κοπέλα έβριζε σαν εξοργισμένη μάλλον, οχι σαν υστερική όπως λες, γιατί μετά λόγου γνώσεως υποπτεύομαι οτι ο αυστηρος όρος της υστεριας δεν εχεις επίγνωση σε ποιά από τις δυο σας ταιριάζει καλύτερα.Πάντως, για να ακούσεις και κάνα καλό λόγο, μπράβο σου που καλοδιατηρείσαι! Βασικά δε διατηρείσαι απλώς, αλλά κανεις και θραύση! Μπράβο!Κρίμα το παιδί, θα πληρώσει χοντρά τα λάθη τριών ενηλίκων. Αλλά, θα μου πεις, ουδείς άσφαλτος! Άπαντες πίσσα!!!
Η 54 χρονη θα πρέπει να:1. Διαβασει το σχολιο του/ της fallen petal.2. Ακυρώσει τον επερχόμενο γάμο της μια και το παρελθόν δείχνει ότι ως θεσμό τον έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Επειδη κατι αναφερεις για μελλοντικο συΖυγο... Αυτο που πρεπει να κανει η 54χρονη ειναι να μην παντρευτει με τιποτα!!! Τετοια γυναικα δεν ειναι για μονο εναν αντρα!!!
Μάλιστα. Εσύ είσαι η ώριμη της παρέας δηλαδή και πρέπει να αισθάνεσαι τέλεια που πηδηξες τον κατά 24 χρόνια μικρότερο σύζυγο κάποιας κοπέλας που έχει τα μισά σου χρόνια προφανώς.Δεν μπορούσες να αντισταθείς στο τεκνό (καλός μαλακας κι αυτός) και προτίμησες να βοηθήσεις να χαλάσει ένας γάμος.Υποβιβασες και ταπείνωσες μια κοπέλα που είχε όνειρα και περίμενε παιδί, λέγοντάς της στην ουσία ότι εκείνη φταίει που δεν μπορούσε να κρατήσει τον άντρα της, ο οποίος ήθελε τη γυναικούλα του γιατί προφανώς δεν θα παντρευοταν ποτέ εσένα με τέτοια διαφορά ηλικίας, αλλά να πηγαίνει και με το milf. H άτυχη σύζυγος τα 'παιξε ψυχολογικά και φέρθηκε όπως φέρθηκε εξαιτίας σας, είναι πλέον και κερατου και γδαρμενη και πλέον αλλοιώθηκε και η συμπεριφορά της, εφόσον χάθηκε η αξιοπρέπειά της. (Η άποψη ότι η γυναίκα θα πρέπει να ανέχεται τα πάντα για να κρατήσει τον γάμο της με νύχια και με δόντια καλά κρατει αλλά λίγοι σκέφτονται το κόστος).Και τώρα θες να της κάνεις μήνυση. Μεγαλοκοπελα μου, νομίζω ότι αυτό που υφιστασαι λέγεται απλά κάρμα. Εύχομαι όλα να μπουν στη θέση τους και ο καθένας να πάρει ο, τι αξίζει... Ο, τι κι αν σημαίνει αυτό.
Συμφωνώ απόλυτα!!Η ηλικία σου και η ωριμότητα που θα έπρεπε να έχεις δεν δικαιολογεί μια τέτοια πράξη. Και προφανώς αυτό που ζεις είναι αποτέλεσμα των πράξεων σου. Κάρμα, θεία δίκη δεν ξέρω πώς μπορεί να το λένε.. ρόδα είναι και γυρίζει! Πήδαγες τον 30άρη και δεν περίμενες ότι η γυναίκα του θα σου έκανε τη ζωή κόλαση!
:-) έχεις περάσει καλή μπόρα.... θες όντως να κάνεις κάτι που θα διαιωνίσει την κακία της; Προφανώς θα κερδίσεις. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι να σταματήσει να λέει άσχημα πράγματα για εσένα, αλλά να θυμώσει ακόμα παραπάνω. Από ότι βλέπεις δεν είναι καν σε θέση να δει ποιός φταίει και ποιός όχι. Για να έχεις αμφιβολλίες ίσως μια τέτοια αντίδραση να μην σε ευχαριστεί. Ας κάνεις αυτό που θα ηρεμήσει την ψυχούλα σου, μετά από αυτό που πέρασες. Ούτως ή άλλως, αν είσαι γυναίκα που δείχνει πολύ νεώτερη και ελκυστική, θα έχεις συνηθίσει να είσαι αντικείμενο ζήλιας, σωστά;! Καλή σου συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και τον σύντροφο σου.
Θα ήταν πολύ ωραία μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από μέρους σου εναντίον της συζύγου, και θα ήθελα πολύ να είμαι στο ακροατήριο της δίκης να σας απολαύσω όταν θα προσπαθείς να αποδείξεις (ΕΣΥ έχεις το βάρος της απόδειξης της ενοχής εκείνης- όχι εκείνη της αθωότητάς της) ότι αν ήθελες, θα τον είχες πάρει τον άντρα της και άρα ψευδώς (εν γνώσει της) σε δυσφημούσε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ