ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2018 | 08:20

Καπνισμα

Πρωτη βδομαδα διακοπης με χρηση ηλεκτρονικου.Πειναω ασταματητα,ποναει το κεφαλι μου,κλαιω συχνα,εβαλα ηδη ενα κιλο χωρις να τρωω εξτρα,αρκετα ευερεθιστη.Καπνιζω 19 χρονια,αρκετα κ ειμαι γυναικα.Παιδια εμπειριες?μετα απο μια βδομαδα εχει συμβει κ σε σας να συμβαινουν ολα αυτα?ποτε σταματαει ολο αυτο??Συμπαρασταση!δεν τον περιμενα τοσο δυκολο.
5
 
 
 
 
σχόλια
11 μήνες χωρίς το δηλητήριο , μαχαίρι χωρίς υποκατάστατο μετα απο 20 Χρόνια ασταμάτητη ακολασία :)Το ωραιότερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Ακόμα ονειρεύομαι στον υπνο μου ότι καπνίζω, δεν γυρίζω πίσω για κανέναν λογο όμως, κάθε μέρα που περνάει γεμίζω ζωή. Ο πρώτος μήνας είναι δύσκολος μην λυγισης , θα πάρεις 10 κιλά στο πρωτο εξάμηνο , μην τρελάνεις θα τα χάσεις πριν κλείσεις χρόνο είναι το σοκ που παθαίνει το σωμα σου καθώς πετά το δηλητήριο απο μέσα σου. Καλή δύναμη και πανω απο όλα πείσμα για μια ποιοτική ζωή.
Εγώ το έκοψα μαχαίρι τον Αύγουστο του 10. Κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα για 13 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρατήρησα νεύρα, ούτε οι γύρω μου αλλιώς θα μου το έλεγαν φαντάζομαι! Η αλήθεια είναι ότι πήρα κάποια κιλά, δεν πρόσεχα κιόλας, αλλά ευτυχώς τα έχω χάσει τώρα. Πολύ μεγάλο ρόλο για να τα καταφέρω, έπαιξε το μυαλό, από τη στιγμή που είχα αποφασίσει ότι θα το κόψω, δεν το ξανασκέφτηκα, και μέχρι τώρα δεν το έχω αποζητήσει ποτέ. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κι εύχομαι και για σένα το ίδιο. Καλή επιτυχία! :)