ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2018 | 23:27

Μάγισσά μου.

Έχω να σου γράψω απο το καλοκαίρι.Και πάλι εδώ λοιπόν.Να προσπαθώ.Για σένα.Να ρίχνομαι στην μάχη των αναμνήσεων.Και να ξέρω πως αυτή την μάχη την έχω χάσει εδώ και καιρό.Προσπάθησα. Να σε ξεχάσω.Να προχωρήσω παρακάτω.Δε γίνεται.Δεν μπόρεσα.Tην άγγιζα, άγγιζα εσένα.Την φιλούσα, φίλαγα εσένα.Ξάπλωνε δίπλα μου, σε ένιωθα δίπλα μου.Ήρθα σε εσένα.Πάλι στα ίδια μέρη.Να θύμαμαι.Εσένα.Στο μπαλκόνι.Τα μάτια σου.Την μυρωδιά σου.Το χαμόγελό σου.Διάολε, με έχει καταστρέψει το χαμόγελό σου.Και εμένα.Να καταστρέφομαι.Κάθε βράδυ.Για αυτήν την χαμογελάρα.Υ.Γ Η φωτογραφία σου στο facebook σαγηνευτική. Κάθε βράδυ αγκαλία.Με αυτή την φωτογραφία.Και την θύμησή σου.Να φύγω απο σένα; Δε γίνεται προσπάθησα! Είσαι μάγισσα, τα μάτια σου αγάπησα!
4
 
 
 
 
σχόλια
"Tην άγγιζα, άγγιζα εσένα. Την φιλούσα, φίλαγα εσένα. Ξάπλωνε δίπλα μου, σε ένιωθα δίπλα μου."Δεν ξέρω τι θα κάνεις με την "μάγισσα" την άλλη την κοπέλα που αγγίζεις και ξαπλώνει δίπλα σου σταμάτα να την κοροιδεύεις γιατί κανένας δεν είναι παιχνιδάκι σου. Έλεος με την ανωριμότητα και την αναξιοπρέπεια κάποιων.
~Σ’ έστησα χθες ξανά, δεν περιμένω ν’ ακούσεις,για το αμάξι που φταίει, μόνο η τύχη μου φταίει.Μόνος μου χθες ξανά με το πιάνο της θλίψης,τραγουδάκια να φτιάχνω, ναι για σένα να γράφω.Μάγισσα μ’ ολοσκότεινα μάτια,η ζωή μου η άδεια, μ’ ολοσκότεινα μάτια..Μάγισσα, πριν χαθείς θα σ’ αγγίξω και τον Μέρφυ θα ρίξω.Φεύγει η ζωή κι εγώ μόνος αράζω σ’ ένα κόσμο που λείπει.Κι αν μου φύγεις και συ..η μουσική δεν ξορκίζει, δε διώχνει τη λύπη.Ψάχνω τους κολλητούς, μα κανένας δε θα'ρθει.Ο ψηλός καβατζώνει και ο κοντός ξανανιώνει.Κι έτσι βρέθηκα δω στα δικά σου τα μέρη,μα και συ έχεις φύγει κι η πληγή μου ανοίγει.~Μου θύμισες το αγαπημένο τραγούδι του Στάθη Δρογώση, "Φεύγει η ζωή".