ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2018 | 09:29

Δε ξέρω

Είμαι φρεσκοπαντρεμένος.Και κάποια μέρα αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να δούμε το ταξίδι μέλητος.Αποφασίσαμε Λονδίνο.Εγώ εντονεταξύ το πιο μακρινό ταξίδι που έκανα ήταν σε έναν οδοντίατρο στα Σκόπια.Δεν ειχα πάει ποτέ εξωτερικό και καταχάρηκα.Αποφασίσαμε να βάλουκε ο καθένα απο λιγα λεφτα φικά του και αυτά που μας άφησε η μητέρα μου για τις ανάγκες μας μεχρι να βρουμε τα πατηματα μας στο σπιτι.Όχι όλα φυσικα λιγα απο παντού.Ελα όμως που η μανα μου δυσφορει γιατι λεει πως πεταμε τα χρηματα.Επειδή τι ξερω πολυ καλά θέλει να περάσει το δικο της και να μην πάμε , είναι πολυ πεισματάρα. ..Εγώ αν πω όχι θα χασω την μεγάλη ευκαρια να παω κάπου με αυτη που αγαπώ που δεν έχω παει ποτε.Απο την άλλη θα εχω τυψεις Αν στεναχωρησω τη μητέρα μου που οπως ειπα ειναι ξεροκεφαλη και θελει να περναει το δικο της.Σημειοτέων οικονομικα ειμαστε κανονικά.Ουτε χάλια ούτε τελεια.Δε ξερω τι να κανω...
10
 
 
 
 
σχόλια
Θα ακουστεί σκληρό και άσχημο αυτό που θα πω, αλλά σκοπεύεις να αρχίσεις να ζεις όταν η μητέρα σου δεν θα είναι πλέον κοντά σου; Γιατί εφόσον σκέφτεσαι έτσι αυτό θα κάνεις. Όπως λέει και Shotgun αυτό το τροπάρι έχει μέθοδο. Ξεκινάει με δυσφορία καλυμμένη με συμβουλές και καταλήγει σε συναισθηματικό εκβιασμό.Παντρεύτηκες μια γυναίκα που λες ότι αγαπάς. Με αυτή πορεύεσαι τώρα, συζητάς και λαμβάνεις αποφάσεις. Φυσικά ακούς τη μητέρα σου αλλά δεν υπακούς απαραίτητα. Έχει διαφορά.
Κοίτα να απογαλακτιστείς και να βάλεις τη μαμά στη θέση της, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στο γάμο σου. Τώρα δυσφορεί, αύριο θα κάνει συναισθηματικούς εκβιασμούς. Κόφτο όσο είναι νωρίς.
Ως άνθρωπος που λατρεύει τα ταξίδια θα σου πω με 1000 να πάτε και να μη χάσετε την ευκαιρία.Εκανες τη δική σου οικογένειά και μαζι επιλεγετε να ξοδεψετε τα χρηματα σας οπου θελετε.Σταματα να επηρεάζεται από τη μαμά σου γιατί αν έχει λογο σε όλα και συνέχεια δε θες να τη στεναχωρείς θα καταλήξεις να απογοητευεις τη γυναίκα σου και να δημιουργείς προβλήματα.Δε ζεις πια με τη μάνα σου και πρέπει να το καταλάβεις αυτό γρήγορα. Ps επειδή μένω λονδινο θα σου έλεγα ότι δεν είναι και ο καλύτερος προορισμός και αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα κάτι διαφορετικό.